Νέο πριμ κατάθεσης στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η εβδομάδα για τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet μπορεί να ξεκινήσει ιδανικά και με στοιχήματα χωρίς ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η νέα προσφορά περιλαμβάνει ένα πριμ κατάθεσης στον λογαριασμό όσων καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της και υπόσχεται να αυξήσει το υπόλοιπο των χρημάτων και να προσφέρει ευκαιρίες στοιχηματισμού χωρίς ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υπόσχεται σήμερα να ανταμείψει όσα μέλη της πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους με ένα πριμ 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Χάρη σε αυτό το πριμ, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Η διαδικασία εξασφάλισης του πριμ της Goalbet

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν εγκαίρως μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία έως τις 23:59, προκειμένου να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους και έπειτα να τζιράρουν την αξία του, ώστε να απελευθερώσουν το πριμ.

Αφού καταθέσουν τα χρήματα, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας μήνυμα με το ποσό και την ώρα της κατάθεσης, και έπειτα να τζιράρουν την αξία του ποσού επί μία φορά (και πάλι έως τις 23:59). Με αυτόν τον τρόπο, θα απελευθερώσουν το πριμ, το οποίο θα έχει ύψος 20% επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

Τα χρήματα του πριμ θα είναι έπειτα διαθέσιμα για τους παίχτες που έχουν εκμεταλλευτεί την προσφορά. Και, χάρη σε αυτά τα χρήματα, θα μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν κέρδη σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Για να μπορέσουν να απελευθερώσουν το πριμ προς ανάληψη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του πριμ επί τρεις φορές, τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία