Νέο πριμ κατάθεσης για τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που προορίζεται για όσα μέλη της σκοπεύουν να καταθέσουν νέα χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς τους και υπόσχεται να ανταμείψει όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς με ένα πριμ. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πριμ 20%, έως ένα συγκεκριμένο όριο, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν έπειτα για να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

Η διορία που έχουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, λήγει απόψε στις 23:59, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρώσουν εγκαίρως τις κατάλληλες διαδικασίες.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να έχουν ήδη πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια κατάθεση στον λογαριασμό τους. Για να ξεκινήσουν τη διαδικασία, θα πρέπει αρχικά να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους και έπειτα να το τζιράρουν μία φορά. Έπειτα, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ποσό κατάθεσης και την ώρα που την πραγματοποίησαν.

Εφόσον όλες οι παραπάνω διαδικασίες ολοκληρωθούν έως απόψε στις 23:59, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν το πριμ και θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Το πριμ για τις νέες καταθέσεις

Οι παίχτες που θα καλύψουν εγκαίρως όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα πριμ ύψους 20 επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Το πριμ θα μεταφερθεί στον λογαριασμό τους και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων σε κάθε διαθέσιμο αθλητικό γεγονός, προκειμένου οι παίχτες να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Για να απελευθερωθεί προς ανάληψη, το πριμ θα πρέπει να τζιραριστεί, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Goalbet που ισχύουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τέλος να προσθέσουμε πως για σήμερα η Goalbet ανακοίνωσε και τον αγώνα Όστερσουντς-Χέλσινμποργκ με 0% γκιανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία