Διπλά κέρδη στο πρώτο στοίχημα στη Sbobet

Η εταιρία στοιχήματος Sbobet προσφέρει στα νέα μέλη τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν διπλά κέρδη στο πρώτο τους στοίχημα. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα χαρίζει μπόνους 100% στο πρώτο στοίχημα κάθε νέου μέλους της έως τις 10 Απριλίου. Αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες, λοιπόν, είναι να ανοίξουν νέο λογαριασμό στη Sbobet, χρησιμοποιώντας τον κωδικό DOUBLE1, να προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση και να καταθέσουν το πρώτο τους στοίχημα, αξίας έως και 23 ευρώ και απόδοσης τουλάχιστον 2.00. Αν η πρόβλεψή τους είναι επιτυχημένη, η εταιρεία θα διπλασιάσει τα κέρδη τους.

Η Sbobet ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων χάρη στην ποικιλία της σε αθλήματα,στην Ελλάδα δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sbobet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sbobet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία