Νέο πριμ κατάθεσης στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που επιθυμούν να τοποθετήσουν στοιχήματα στους αγώνες των επόμενων ημερών και τους δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουν την αξία της επόμενής τους κατάθεσης και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν αποκλειστικά τα δικά τους χρήματα. Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να ανταμείψει όσους πραγματοποιήσουν εγκαίρως μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους με ένα πριμ.

Το εν λόγω πριμ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αυτούς που θα το κερδίσουν, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στα αθλητικά γεγονότα της επιλογής τους και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς να ρισκάρουν τα δικά τους χρήματα.

 

Πριμ κατάθεσης με περιορισμένη χρονική διάρκεια

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet καλά θα κάνουν να βιαστούν, καθώς ισχύει μόνο για σήμερα, Πέμπτη. Οι παίχτες έχουν περιθώριο έως τα μεσάνυχτα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και να διεκδικήσουν το πριμ, το οποίο θα ενισχύσει το ποσό της κατάθεσης κατά 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν το νέο πριμ της Goalbet, θα πρέπει αρχικά να πραγματοποιήσουν μια κατάθεση στον λογαριασμό τους και έπειτα να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, αναφέροντας το ποσό και την ώρα. Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν μία φορά το ποσό της κατάθεσης, προκειμένου να πιστωθεί το πριμ στον λογαριασμό τους.

Μόλις εμφανιστεί το πριμ, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν δικά τους χρήματα. Επιπλέον, θα μπορέσουν να προχωρήσουν και σε ανάληψη του ποσού, αρκεί να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις τζιραρίσματος. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του πριμ επί τρεις φορές, σε μονά ή παρολί στοιχήματα, απόδοσης 1.50 και άνω.

Για σήμερα η Goalbet που ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας, έχει ανακοινώσει την προσφορά της 0% γκανιότας για τα μέλη της στους αγώνες Έμπολι-Μίλαν και Χιρόνα-Μπέτις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία