Αυξήθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Oregon

Η Πολιτεία του Oregon έχει νομιμοποιήσει το στοίχημα και ο Φεβρουάριος ήταν ένας σχετικά καλός μήνας για την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Πολιτείας, παρά το γεγονός ότι ο τζίρος και τα έσοδα δεν κατάφεραν να φτάσουν στα επίπεδα του Ιανουαρίου. Παρά το γεγονός αυτό, οι οικονομικές επιδόσεις του Φεβρουαρίου του 2021 ήταν σαφώς καλύτερες από τις αντίστοιχες του Φεβρουαρίου του 2020.

Στα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιοι της Πολιτείας του Oregon φαίνεται ότι τα έσοδα και ο τζίρος του Φεβρουαρίου ήταν μικρότερα από τα αντίστοιχα του Ιανουαρίου, κάτι που όμως είναι δικαιολογημένο, αφού ο συγκεκριμένος μήνας βοήθησε πολλές Πολιτείες να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, χάρη στην υψηλή στοιχηματική δραστηριότητα που σημείωσε.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Φεβρουαρίου

Στην Πολιτεία του Oregon δραστηριοποιείται νόμιμα μόνο μία στοιχηματική εταιρεία, η DraftKings, η οποία ανακοίνωσε τα επίσημα οικονομικά στοιχεία του Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με αυτά, ο τζίρος του στοιχήματος άγγιξε τα 29,6 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι ο τζίρος αυξήθηκε κατά 41,6%, σε σχέση με πέρσι, αλλά μειώθηκε κατά 30,6%, σε σχέση με τον Ιανουάριο. Αντίστοιχα, τα έσοδα της αγοράς του Oregon άγγιξαν τα 2,6 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 75,6%, σε σχέση με πέρσι, και μείωση 15%, σε σχέση με τον Ιανουάριο. Συνολικά, στην αγορά του Oregon ήταν ενεργοί 27.840 παίχτες κατά τον Φεβρουάριο, με μέσο όρο στοιχημάτων στα 29,43 δολάρια ανά παίχτη. Ο αριθμός των στοιχημάτων, τέλος, αυξήθηκε κατά 29,6%, στο 1 εκατομμύριο.

Άλλα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι οι περισσότεροι παίχτες προτίμησαν τον στοιχηματισμό πριν την έναρξη ενός αγώνα. Συγκεκριμένα, 659.054 στοιχήματα τοποθετήθηκαν στο pre-game, ενώ 346.560 στοιχήματα στο live. Τέλος, το δημοφιλέστερο άθλημα για τους παίχτες του στοιχήματος ήταν το μπάσκετ, με τον τζίρο να αγγίζει τα 17,5 εκατομμύρια δολάρια. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το αμερικανικό ποδόσφαιρο, με τζίρο 3,43 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ στην τρίτη το ποδόσφαιρο, με τζίρο 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.