Συνεχίζει την ανοδική πορεία της η αγορά στοιχήματος του Colorado

Το Colorado είναι μία από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα και η αγορά συνεχίζει να αποφέρει αυξημένα έσοδα, μήνα με το μήνα, χάρη στο τεράστιο ενδιαφέρον που δείχνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιοι, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Colorado αυξήθηκαν και το Νοέμβριο, ακολουθώντας την πορεία των τελευταίων μηνών.

Όπως φαίνεται, η νομιμοποίηση του στοιχήματος ήταν μια εξαιρετική απόφαση από πλευράς των αρμοδίων του Colorado, αφού η αγορά παρουσιάζει συνεχόμενη ανοδική πορεία. Κάθε μήνας φέρνει περισσότερα έσοδα από τον προηγούμενο και κερδισμένες δεν είναι μόνο οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος, αλλά και οι αρμόδιες Αρχές, που εξασφαλίζουν περισσότερα έσοδα από τους φόρους.

 

Τα έσοδα της αγοράς του Colorado τον Νοέμβριο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής του Colorado, ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος του Colorado αυξήθηκε κατά 9,7%, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Ο τζίρος άγγιξε τα 231,2 εκατομμύρια δολάρια. Από αυτά τα χρήματα, τα 212 εκατομμύρια επέστρεψαν στους παίχτες, μέσω των κερδών τους, και τα υπόλοιπα 18,4 εκατομμύρια στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Τα έσοδα των εταιρειών αυξήθηκαν κατά 5,5%, σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2020, ενώ αυξημένα ήταν και τα κέρδη των παιχτών.

Το Νοέμβριο, επίσης, το online στοίχημα ξεπέρασε κατά πολύ το επίγειο, αφού σημείωσε πολύ μεγαλύτερο τζίρο. Συγκεκριμένα, τα 226,9 εκατομμύρια δολάρια (το 98,1% του συνολικού τζίρου) οφείλονται στο online στοίχημα! Αντίστοιχα, το δημοφιλέστερο άθλημα κατά το Νοέμβριο ήταν το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το NFL, το οποίο ευθύνεται για τα 88,4 εκατομμύρια δολάρια του τζίρου. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το κολεγιακό αμερικανικό ποδόσφαιρο και το NCAA, με 22,4 εκατομμύρια δολάρια, και στην τρίτη το πινγκ πονγκ, με 12,4 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για τους φόρους που εισέπραξαν οι αρμόδιοι, αφού ξεπέρασαν τα 793.000 δολάρια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.