Αυξήθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Delaware τον Ιανουάριο

Το Delaware είναι μία από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα και οι τελευταίοι μήνες αποδείχθηκαν εξαιρετικά κερδοφόροι για τις νόμιμες εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί, χάρη στη συνεχόμενη αύξηση των εσόδων. Όπως και οι προηγούμενοι μήνες, άλλωστε, έτσι και ο Ιανουάριος σημείωσε αύξηση εσόδων για την αγορά στοιχήματος της Πολιτείας, όχι μόνο σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, αλλά και σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2020.

Συγκεκριμένα, τα επίσημα στοιχεία της αγοράς δείχνουν ότι αυξήθηκαν και τα έσοδα και ο τζίρος του στοιχήματος μέσα στον Ιανουάριο. Και στους δύο τομείς, ο Ιανουάριος του 2021 ήταν πιο επιτυχημένος και από τον Ιανουάριο του 2019 και από τον Δεκέμβριο του 2020.

 

Τα επίσημα οικονομικά στοιχεία της αγοράς του Delaware

Τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι δείχνουν ότι τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Delaware άγγιξαν τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Ιανουάριο. Τα έσοδα αυτά είναι υψηλότερα κατά 13,3%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2019, αλλά και κατά 54,6%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2020. Αντίστοιχη αύξηση σημείωσε και ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος, ο οποίος τον Ιανουάριο άγγιξε τα 11,7 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι αυξήθηκε κατά 28,6%, σε σχέση με τον περσινό Ιανουάριο, και κατά 33%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο. Συνολικά, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Delaware τοποθέτησαν 262,672 στοιχήματα κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και εξασφάλισαν κέρδη 9,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αύξηση, τέλος, σημειώθηκε και στα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών της Πολιτείας. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, τα έσοδα σημείωσαν αύξηση 90,7%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2019, και άγγιξαν τα 738.500 δολάρια. Ο τζίρος, αντίστοιχα, αυξήθηκε κατά 106,8%, στα 21,1 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα στο Delaware για το 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.