Αυξήθηκαν τα έσοδα της εταιρείας στοιχημάτων Kindred μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020

Παρά την παγκόσμια κρίση, λόγω της πανδημίας, που έχει κοστίσει εκατομμύρια στον τομέα του online στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών γενικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Kindred (ιδιοκτήτρια της Unibet μεταξύ άλλων) είχε ένα επιτυχημένο πρώτο τρίμηνο τη χρονιά που διανύουμε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου, τα έσοδα της Kindred αυξήθηκαν, παρά το γεγονός ότι το δεύτερο μισό του Μαρτίου τέθηκαν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Παράλληλα με τα έσοδα της Kindred, όμως, αυξήθηκαν και τα έξοδα, με αποτέλεσμα τα κέρδη της εταιρείας να εμφανίζονται μειωμένα.

 

Τα έσοδα της Kindred για το πρώτο τρίμηνο του 2020

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kindred, τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 11,3% στο πρώτο τρίμηνο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία εξασφάλισε συνολικά έσοδα 286,4 εκατομμυρίων ευρώ. Τα περισσότερα έσοδα προήλθαν από το online στοίχημα, το οποίο εξασφάλισε 111,6 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 15%, σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2019. Αυξημένα ήταν και τα έσοδα του online καζίνο, τα οποία εξασφάλισαν 103 εκατομμύρια ευρώ, χάρη στην αύξηση του 5,8%.

Τη μεγαλύτερη αύξηση, σε σχέση το περσινό πρώτο τρίμηνο, πάντως, σημείωσε το online πόκερ, το οποίο εξασφάλισε 6,8 εκατομμύρια ευρώ – πρόκειται για αύξηση 31,6%. Και το online bingo, τέλος, σημείωσε αύξηση 23,6%, με έσοδα 6,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα περισσότερα έσοδα της Kindred, τέλος, προήλθαν από τη δυτική Ευρώπη, όπου η εταιρεία εξασφάλισε 76,6 εκατομμύρια ευρώ (το 68,7% του συνόλου). Αντίστοιχα, στις σκανδιναβικές αγορές εξασφάλισε έσοδα 22,3 εκατομμύρια ευρώ, στη νοτιοανατολική Ευρώπη 9,2 εκατομμύρια ευρώ και στις υπόλοιπες αγορές 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Στις τελευταίες συμπεριλαμβάνεται και η αγορά των ΗΠΑ, η οποία παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση, σε σχέση με το 2019, στο 53%.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Kindred στις αρχές Απριλίου είχε ανακοινώσει πως περίμενε αύξηση των εσόδων της για το πρώτο τρίμηνο του 2020.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.