Παρολί ενισχυμένων αποδόσεων στον Stoiximan

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες δεν περιλάμβαναν αγώνες του Champions League στο πρόγραμμά τους και οι επιλογές όσων ήθελαν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο ήταν περιορισμένες, καθώς οι μόνοι ενδιαφέροντες αγώνες ήταν αυτοί των προκριματικών του Μουντιάλ. Από σήμερα, ωστόσο, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου επιστρέφει στο πρόγραμμα στις εταιρίες στοιχημάτων. Οι επιλογές των παιχτών, μάλιστα, είναι πλέον πολλές και πολλοί θα προτιμήσουν να τις συνδυάσουν, σχηματίζοντας παρολί.

 

Τα παρολί, άλλωστε, υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες. Ειδικά σε συνδυασμό με κάποια προσφορά, τα πιθανά κέρδη μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα και στην νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan, ο οποίος ανακοίνωσε μια προσφορά που περιλαμβάνει ένα έτοιμο παρολί ενισχυμένων αποδόσεων.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan θα μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη με το παρολί που θα τοποθετήσουν, αφού η συνολική του απόδοση έχει ενισχυθεί. Πρόκειται για ένα παρολί που προβλέπει νίκη των εξής ομάδων: Ρεάλ Μαδρίτης, Λέστερ, Λυών και Μάντσεστερ Σίτι. Οι αγώνες διεξάγονται σήμερα και αύριο και, εφόσον επαληθευθεί η παραπάνω πρόβλεψη, οι παίχτες που θα το τοποθετήσουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Η απόδοση που το συνοδεύει, άλλωστε, αγγίζει το 8.45, καθώς είναι ενισχυμένη.

 

Βέβαια, για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τα μέλη του Stoiximan θα πρέπει να επιλέξουν το έτοιμο παρολί και να τοποθετήσουν πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα που περιλαμβάνει. Και, στην περίπτωση που τελικά κερδίσουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου bonus. Πρόκειται, άλλωστε, για προσφορά που περιλαμβάνει μια ενισχυμένη απόδοση και υπόσχεται μετρητά και όχι κάποιο bonus.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία