Ενισχυμένες αποδόσεις στο Λέστερ-Τσέλσι από τη Ladbrokes

H σημερινή ημέρα επιφυλάσσει έναν αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς η Λέστερ υποδέχεται την Τσέλσι, στο πλαίσιο του League Cup. Ο συγκεκριμένος αγώνας μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αμφίρροπος, γεγονός που σημαίνει πως πολλές από τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει σε διάφορα σημεία οι εταιρίες στοιχημάτων είναι αυξημένες.

 

Στη Ladbrokes, μάλιστα, οι παίχτες θα βρουν δύο ενισχυμένες αποδόσεις σε αντίστοιχα σημεία. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχήματος ανακοίνωσαν δύο υψηλότερες αποδόσεις και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Η πρώτη από αυτές τις αποδόσεις συνοδεύει το σημείο που προβλέπει πως νικήτρια του αγώνα θα είναι η Λέστερ και πως παράλληλα θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα. Η συγκεκριμένη απόδοση δεν ξεπερνούσε το 5.00, αλλά πλέον βρίσκεται στο 7.00.

 

Η δεύτερη απόδοση αφορά σε ένα διαφορετικό σενάριο: να νικήσει η Τσέλσι και να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση, η αρχική απόδοση βρισκόταν στο 4.00, αλλά πλέον αγγίζει το 4.50.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν σωστά, προκειμένου να λάβουν τα αυξημένα κέρδη. Όσοι, μάλιστα, το καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν τα κέρδη τους με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Ντέρμπι στο ντέρμπι για την Τσέλσι ύστερα από τον αγώνα για την Premier League απέναντι στην Λίβερπουλ όπου και σε αυτόν ανακοίνωσε η Ladbrokes ενίσχυση αποδόσεων σειρά έχει σήμερα το League Cup και η Λέστερ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία