Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον: Έως και τριπλάσια κέρδη στη BetFred

Η επιστροφή της διοργάνωσης του Capital One Cup στην Αγγλία φέρνει απόψε αντιμέτωπη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον, σε έναν αγώνα που υπόσχεται αρκετές ευκαιρίες κέρδους. Κάθε παίχτης που επιθυμεί να στοιχηματίσει σε αυτόν, άλλωστε, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δεκάδες αγορές – πέρα από το 1Χ2, μπορεί να στοιχηματίσει στο over/under, στο χάντικαπ, στο ακριβές σκορ, στον πρώτο σκόρερ και σε δεκάδες ακόμη στοιχηματικές αγορές.

 

Η στοιχηματική αγορά του πρώτου σκόρερ, όμως, είναι αυτή που μπορεί να αποφέρει τα περισσότερα κέρδη στα μέλη της BetFred που θα στοιχηματίσουν απόψε στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον. Και αυτό οφείλεται στην προσφορά “Hat Trick Heaven” της ιστοσελίδας του στοιχήματος.

 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, η BetFred υπόσχεται τα διπλάσια και τριπλάσια κέρδη σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στην αγορά του πρώτου σκόρερ. Η προσφορά της ιστοσελίδας έχει ως εξής: κάθε παίχτης που θα στοιχηματίσει στην αγορά του πρώτου σκόρερ και επιλέξει τον David Silva της Μάντσεστερ Σίτι, θα εισπράξει κέρδη ανάλογα της απόδοσης 7.00, αν ο Silva σκοράρει το πρώτο γκολ. Αν, ο επιθετικός της Σίτι σκοράρει και δεύτερο γκολ, όμως, η απόδοση αυτή θα αυξηθεί στο 13.00. Και, αν πετύχει χατ τρικ, η απόδοση θα αγγίξει το 19.00!

 

Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στον David Silva στην αγορά του πρώτου σκόρερ του αγώνα, θα λάβουν πολλά περισσότερα κέρδη, αν ο παίχτης συνεχίσει να σκοράρει. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να κερδίσει έως και 6.000 ευρώ από τη συγκεκριμένη προσφορά!

 

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν, όμως, οι παίχτες θα πρέπει, εκτός από το να επιλέξουν το συγκεκριμένο σημείο στην ιστοσελίδα της BetFred, να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης, θα πρέπει να πρόκειται για μονό στοίχημα. Η προσφορά, τέλος, αφορά μόνον στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που που η BetFred τριπλασιάζει τα κέρδη σε αγγλικό ματς,πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την ίδια προσφορά για το ματς ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Λίβερπουλ.

 

H BetFred είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στον κόσμο, μόνο που για την Ελλάδα δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας ώστε δέχεται πελάτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία