Τζακπότ στο παρολί της εβδομάδας από τη Mybet

Η νόμμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet ανακοίνωσε μια νέα εβδομαδιαία προσφορά για τα μέλη της και υπόσχεται όχι μόνον κέρδη, αλλά και μερίδια από το τζακπότ που θα συγκεντρώνεται από τις συμμετοχές σε αυτή την προσφορά. Πρόκειται για ένα τζακπότ που θα διεκδικούν όσοι τοποθετούν ένα παρολί σε επιλεγμένους αγώνες και κερδίζουν, με αποτέλεσμα κάθε παίχτης να διεκδικεί έως και το ποσό των 200 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά καλεί τους παίχτες να λύσουν το γρίφο του παρολί της εβδομάδας – τον γρίφο αυτό θα τον λύσουν, φυσικά, σχηματίζοντας ένα παρολί πέντε σημείων, στους επιλεγμένους αγώνες της εβδομάδας, και προβλέποντας σωστά. Με τον τρόπο αυτό, δε θα εισπράξουν μόνο τα κέρδη που υπόσχεται το παρολί τους, αλλά και ένα μερίδιο του τζακπότ.

 

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, στην προσφορά συμμετέχουν πέντε ποδοσφαιρικοί αγώνες διαφορετικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Πρόκειται για τους εξής αγώνες: Μπόρνμουθ - Τσέλσι, Τουλούζ - Λυών, Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σάλκε - Λεβερκούζεν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μάιντς.

 

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Mybet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να επιλέξουν ένα σημείο από κάθε αγώνα και να σχηματίσουν ένα παρολί πέντε ή περισσότερων σημείων. Το παρολί αυτό, μάλιστα, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ. Εφόσον, λοιπόν, προβλέψουν σωστά σε κάθε σημείο και κερδίσουν θα προσθέσουν στα κέρδη τους ένα μερίδιο του τζακπότ που συγκεντρώνει η Mybet, ύψους έως και 200 ευρώ.

 

Χάρη στη νέα προσφορά της Mybet, λοιπόν, κάθε λάτρης των παρολί που επιλέξει τους παραπάνω αγώνες θα είναι σε θέση να προσθέσει ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσό στα κέρδη του, χωρίς να είναι αναγκασμένος να αυξήσει παράλληλα και το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Η Mybet ιδρύθηκε το 2009 με έδρα την Μάλτα και ανήκει στις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου χάρη στις υψηλές αποδόσεις στοιχημάτων που προσφέρει ειδικά στις δημοφιλέστερες διοργανώσεις.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία