Ενισχυμένες αποδόσεις στη Ladbrokes

Όπως είναι φυσικό, τα βλέμματα των περισσότερων παιχτών του στοιχήματος θα στραφούν σήμερα προς τους άκρως ενδιαφέροντες αγώνες του Champions League. Οι αναμετρήσεις που πραγματοποιούνται στο σημερινό πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη στο ποδόσφαιρο είναι, όμως, αρκετές και η επιλογή φαντάζει πιο δύσκολη. Για αυτό το λόγο, η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ανακοίνωσε κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες, ώστε να προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα μέλη της.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes ανακοίνωσε τρεις ενισχυμένες αποδόσεις σε τρεις αντίστοιχους αγώνες του Champions League, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Ο πρώτος αγώνας που διαθέτει ενισχυμένη απόδοση στη Ladbrokes είναι αυτός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Στον συγκεκριμένο αγώνα, το σημείο που προβλέπει πως η Μάντσεστερ Σίτι θα σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ συνοδευόταν αρχικά από απόδοση 3.00, αλλά πλέον αυτή έχει ενισχυθεί και φτάνει το 3.50.

 

Αντίστοιχα, στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Λουντογκόρετς, έχει ενισχυθεί η απόδοση που προβλέπει πως η Άρσεναλ θα κερδίσει τον αγώνα, με διαφορά τεσσάρων ή περισσότερων γκολ. Αρχικά, η απόδοση δεν ξεπερνούσε το 3.40, αλλά πλέον βρίσκεται στο 3.80.

 

Τέλος, μια ενισχυμένη απόδοση θα βρουν και όσα μέλη της Ladbrokes στοιχηματίσουν στον αγώνα της Σέλτικ με την Γκλάντμπαχ. Η ενισχυμένη απόδοση συνοδεύει το σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Σέλτικ και θα σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες και από το 4.50 αυξήθηκε στο 5.50.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της Ladbrokes, τέλος, θα παραμείνουν ενεργές έως την έναρξη κάθε αγώνα. Και όσοι τις εκμεταλλευτούν και κερδίσουν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Έτσι η Ladbrokes ενισχύει τις αποδόσεις της στηρίζοντας τις αγγλικές ομάδες μιας και είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που κατάγονται από την Μεγάλη Βρετανία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία