Ενισχυμένες αποδόσεις σε ποδόσφαιρο και βελάκια από την Ladbrokes

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Ladbrokes έχουν καθημερινά τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από δεκάδες αθλήματα, διοργανώσεις και αγώνες, καθώς και την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν κάποιες σχετικές προσφορές που μπορούν να αυξήσουν τις αποδόσεις που επιλέγουν και τα κέρδη που διεκδικούν. Όπως κάθε ημέρα, λοιπόν, και σήμερα οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν σε ενισχυμένες αποδόσεις και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη.

 

Σήμερα, μάλιστα, η Ladbrokes ανακοίνωσε τέσσερις ενισχυμένες αποδόσεις – δύο στο ποδόσφαιρο και δύο στα βελάκια. Στην πρώτη περίπτωση, άλλωστε, διεξάγονται κάποιες σημαντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στη δεύτερη, συνεχίζεται το τουρνουά PDC World Championship.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, μπορούν να εκμεταλλευτούν δύο ενισχυμένες αποδόσεις σε δύο διαφορετικούς αγώνες. Ο πρώτος από αυτούς είναι η αναμέτρηση της Scottish Premiership ανάμεσα σε Μάδεργουελ και Αμπερντίν. Στον συγκεκριμένο αγώνα έχει ενισχυθεί η απόδοση που προβλέπει πως θα νικήσει η Αμπερντίν και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η εν λόγω απόδοση αγγίζει πλέον το 3.80, από το προηγούμενο 3.40.

 

Ο δεύτερος αγώνας ποδοσφαίρου που συμμετέχει στην προσφορά της Ladbrokes είναι αυτός για το ιταλικό Super Cup ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν. Σε αυτή την περίπτωση, έχει ενισχυθεί η απόδοση στο σημείο που προβλέπει νίκη της Γιουβέντους και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση αγγίζει πλέον το 4.33, από το προηγούμενο 3.75.

 

Οι επόμενες δύο ενισχυμένες αποδόσεις αφορούν σήμερα στις αναμετρήσεις του PDC World Championship και σε δύο έτοιμα παρολί τριών σημείων. Στο πρώτο προβλέπεται πως θα νικήσουν οι Ian White, Michael Smith και Benito Van de Pas και η απόδοση έχει φτάσει το 3.75, ενώ στο δεύτερο προβλέπεται πως θα νικήσουν οι Simon Whitlock, Gary Anderson και Adrian Lewis και η απόδοση έχει φτάσει στο 2.00.

 

Όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω προσφορές, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Η Ladbrokes έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιλέγει και να συνδυάζει αγώνες και αθλήματα και να τα προσφέρει στα μέλη της.Χτες επέλεξε το ντέρμπι Φιορεντίνα-Νάπολι αλλά και ένα παρολί στο PDC World Championship για να ενισχύσει τις αποδόσεις της.

Η Ladbrokes είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που έχουν έδρα στη Βρετανία και η ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα αλλά και παιχνίδια είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία