Ενισχυμένες αποδόσεις σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις από τη Ladbrokes

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη στην ενίσχυση κάποιων αποδόσεων. Η προσφορά της Ladbrokes ισχύει για επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και επεκτείνεται σήμερα σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις.

 

Στους αγώνες που ισχύει η σημερινή προσφορά της Ladbrokes, λοιπόν, έχουν αυξηθεί επιλεγμένες αποδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη που υπόσχονται τα στοιχήματα σε αυτές αυξάνονται, ενώ παράλληλα το ρίσκο παραμένει ακριβώς το ίδιο.

 

Ο πρώτος αγώνας που διαθέτει σήμερα ενισχυμένη απόδοση στη Ladbrokes είναι αυτός του Copa Africa ανάμεσα σε Ουγκάντα και Μάλι. Όσοι στοιχηματίσουν, λοιπόν, σε νίκη του Μάλι και στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 6.00, αντί αυτής του 5.00 που ίσχυε πριν την προσφορά.

 

Ο δεύτερος αγώνας διεξάγεται ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον, για το αγγλικό League Cup. Σε αυτή την περίπτωση έχει ενισχυθεί η απόδοση που συνοδεύει το σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Ρομπέρτο Φιρμίνο και θα νικήσει η Λίβερπουλ. Η απόδοση αυξήθηκε από το 3.25 στο 3.75.

 

Τρίτος είναι ο αγώνας του Coppa Italia ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν. Και σε αυτή την περίπτωση, έχει ενισχυθεί μια από τις αποδόσεις στη συνδυαστική αγορά σκόρερ/νικητή. Αναλυτικότερα, πρόκειται για το σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Γκονσάλο Ιγουαΐν και θα νικήσει η Γιουβέντους. Η εν λόγω απόδοση αυξήθηκε από το 2.25 στο 2.75.

 

Η τελευταία από τις σημερινές ενισχυμένες αποδόσεις της Ladbrokes αφορά στον αγώνα του γαλλικού Κυπέλλου, ανάμεσα σε Μονακό και Νανσί. Όσοι στοιχηματίσουν στο να νικήσει η Μονακό και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση του 3.50, αντί της προηγούμενης του 3.00.

 

Κάθε παίχτης που θέλει να εκμεταλλευτεί τις παραπάνω αποδόσεις της Ladbrokes θα πρέπει να τοποθετήσει τα στοιχήματά του πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

 

Η Ladbrokes είναι από τις πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες του χώρου μιας και ιδρύθηκε το 1886 ενώ διαδικτυακά λειτούργησε το 2000.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία