Ενισχύει τις αποδόσεις στο μπάσκετ η Meridianbet

Όπως συμβαίνει εδώ και μερικές εβδομάδες, η επιστροφή των αγώνων της Euroleague στα ευρωπαϊκά παρκέ συνοδεύεται και από την πρόκληση της εταιρίας στοιχήματος Meridianbet, η οποία ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για δύο από τους αγώνες της 10ης Μαρτίου. Πρόκειται για δύο ενισχυμένες αποδόσεις, οι οποίες αφορούν στο σύνολο πόντων των αγώνων ανάμεσα σε Κούμπαν και Φενερμπαχτσέ και ανάμεσα σε Λαμποράλ Κούτσα και Κίμκι.

 

Αναλυτικότερα, όπως και κάθε εβδομάδα, η Meridianbet ανακοίνωσε την πρόκλησή της στο μπάσκετ και καλεί τα μέλη της να προβλέψουν πόσοι πόντοι θα σημειωθούν στους δύο αγώνες μπάσκετ. Όσοι προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα εισπράξουν κέρδη ανάλογα των ενισχυμένων αποδόσεων.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, θα πρέπει να κατευθυνθούν στη σελίδα της πρόκλησης (υπάρχει σχετικό link στην κορυφή της κεντρικής ιστοσελίδας της Meridianbet) και να στοιχηματίσουν ουσιαστικά στο συνδυαστικό over/under των δύο αγώνων. Οι επιλογές τους είναι δύο: under 326,5 πόντοι με απόδοση 1.45 και over 326,5 πόντοι με απόδοση 2.65.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν ενισχυθεί, στο πλαίσιο της προσφοράς της Meridianbet και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους και προβλέψουν σωστά. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, αφού είναι αποτέλεσμα των αυξημένων αποδόσεων. Με λίγα λόγια, δε θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των μπόνους, και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η Meridianbet ιδρύθηκε το 2008 και από τον Δεκέμβριο του 2012 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας προσφέροντας μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων και παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία