Ενισχυμένες αποδόσεις της Meridianbet στο μπάσκετ

Οι λάτρεις του μπάσκετ που διατηρούν λογαριασμό στη στοιχηματική εταιρία Meridianbet έχουν σήμερα την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ένα ακόμη ζεύγος ενισχυμένων αποδόσεων που αφορούν στους αποψινούς αγώνες της Euroleague. Πρόκειται για δύο ενισχυμένες αποδόσεις που αφορούν σε ένα συνδυαστικό στοίχημα στους αποψινούς αγώνες ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παναθηναϊκό και ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ.

 

Αναλυτικότερα, η Meridianbet ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο Meridianbet Challenge, το οποίο αφορά στους παραπάνω αγώνες και στο σύνολο πόντων που θα σημειωθούν σε αυτούς. Οι παίχτες που θα δεχθούν την πρόκληση της ιστοσελίδας καλούνται να προβλέψουν το πόσοι πόντοι θα σημειωθούν συνολικά στους δύο αποψινούς αγώνες μπάσκετ και να στοιχηματίσουν στην αγορά του over/under.

 

Εκεί θα βρουν δύο ενισχυμένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία. Αναλυτικότερα, η Meridianbet ανακοίνωσε απόδοση 1.45 στο under των 328,5 πόντων και 2.65 στο over των 328,5 πόντων. Για να είναι σε θέση, βέβαια, να εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα δύο σημεία, πριν την έναρξη των δύο αγώνων.

 

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Meridianbet. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δε χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Η εταιρία στοιχήματος Meridianbet είχε ενισχύσει τις αποδόσεις της και στους προχτεσινούς αγώνες της Euroleague μεταξύ των ομάδων Κουμπάν-Φενερμπαχτσέ και Λαμποράλ Κούτσα-Κίμκι.

 

Η Meridianbet ιδρύθηκε το 2008 με έδρα την Μάλτα και από το Δεκέμβριο 2012 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία