Πρόωρα κέρδη στο τένις μοιράζει η στοιχηματική εταιρεία Bet365

Παράλληλα με όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος αυτές τις ημέρες, διεξάγεται και το πρώτο κορυφαίο τουρνουά τένις της χρονιάς, το Australian Open. Φυσικά, πολλοί παίχτες αναμένεται να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στους αγώνες της διοργάνωσης και προβλέποντας τους νικητές. Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 μπορούν παράλληλα να τοποθετήσουν και στοιχήματα μειωμένου ρίσκου, εκμεταλλευόμενα τη νέα προσφορά της.

Πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει αποκλειστικά στο τένις και στο Australian Open (αν και είχε προηγηθεί μια παρόμοια πριν μερικές ημέρες στο ποδόσφαιρο) και υπόσχεται να πληρώνει πρόωρα κάποια στοιχήματα ως νικητήρια, εφόσον καλύπτονται κάποιες προϋποθέσεις.

 

Τι υπόσχεται η προσφορά της Bet365;

Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Bet365 υπόσχεται να πληρώσει πρόωρα ως νικητήρια τα στοιχήματα που θα έχουν τοποθετηθεί σε αγώνες του Australian Open, όπου ένας από τους δύο αντιπάλους προηγηθεί με διαφορά δύο σετ. Με άλλα λόγια, αν κάποιος προηγηθεί με διαφορά δύο σετ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, όσοι έχουν στοιχηματίσει σε νίκη του θα πληρωθούν άμεσα, χωρίς να περιμένουν τη λήξη του αγώνα. Ακόμη κι αν στο τέλος, μάλιστα, νικήσει ο αντίπαλός του, οι παίχτες που έχουν εισπράξει κέρδη θα τα κρατήσουν.

Αποτέλεσμα της προσφοράς, λοιπόν, δεν είναι μόνο η πρόωρη πληρωμή, αλλά και το μειωμένο ρίσκο.

 

Ποιοι παίχτες μπορούν να συμμετάσχουν;

Στην προσφορά της Bet365 μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη οποιουδήποτε αγώνα του Australian Open, στην αγορά του νικητή του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζουν αυτόματη συμμετοχή στην προσφορά.

Στην προσφορά της Bet365, τέλος, συμμετέχουν και τα στοιχήματα που έχουν κλείσει τμηματικά. Ωστόσο, όσα κλείσουν με ολικό cash out δε θα μπορούν να συμμετάσχουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία