Πληρώνει πρόωρα στο Λας Πάλμας – Λα Κορούνια η Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές εβδομάδες μια άκρως ενδιαφέρουσα προσφορά, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίζουν με μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου – μεταξύ των οποίων και όλους όσους διεξάγονται στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division. Η εν λόγω προσφορά, λοιπόν, τίθεται σε ισχύ και σήμερα, στον αγώνα ανάμεσα σε Λας Πάλμας και Λα Κορούνια.

 

Η προσφορά της Paddy Power υπόσχεται πρόωρα κέρδη στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο νικητή της αναμέτρησης, εφόσον η ομάδα της επιλογής τους προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να λάβουν πρόωρα τα κέρδη τους, πριν καν λήξει ο αγώνας, ενώ ταυτόχρονα σημαίνει και πως το ρίσκο είναι μειωμένο. Ακόμη κι αν στο τέλος του αγώνα, άλλωστε, υπάρξει ανατροπή του σκορ, τα στοιχήματα των παιχτών θα έχουν ήδη διευθετηθεί ως κερδισμένα.

 

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, τα μέλη της Paddy Power θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Λας Πάλμας και Λα Κορούνια. Tα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και σε ένα από τα σημεία νίκης, όχι στο Χ.

 

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και η ομάδα που επέλεξαν ως νικήτρια προηγηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα με διαφορά δύο γκολ, θα εισπράξουν τα κέρδη που δικαιούνται, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί έπειτα στον αγώνα. Τα εν λόγω κέρδη, μάλιστα, όχι μόνο θα δοθούν πρόωρα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοινώνει συχνά την προσφορά των πρόωρων κερδών με την διαφορά των δύο τερμάτων στην ισπανική Primera Division.

 

Η Paddy Power ιδρύθηκε το 1988 αφού ενώθηκαν τρεις ιρλανδικές στοιχηματικές εταιρίες και έχει καταφέρει να είναι από τις πιο επιτυχημένες της βόρειας Ευρώπης.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία