Ενισχυμένες αποδόσεις από τη Ladbrokes

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της σε κάποια από τα εθνικά πρωταθλήματα των χωρών της Ευρώπης. Άλλωστε, πολλές διοργανώσεις ξεκινούν από σήμερα και δίνουν στους παίχτες του στοιχήματος την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, τα μέλη της Ladbrokes έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Συγκεκριμένα, η Ladbrokes ανακοίνωσε τρεις τέτοιες αποδόσεις και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι θα αποτελούν προϊόν προσφοράς, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, λοιπόν, είναι να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία με τις ενισχυμένες αποδόσεις και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

 

Η πρώτη ενισχυμένη απόδοση που ανακοίνωσε η Ladbrokes αφορά στον αγώνα του σκωτσέζικου Premiership ανάμεσα σε Πάρτικ και Σέλτικ και στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Αναλυτικότερα, στο σημείο που προβλέπει νίκη της Σέλτικ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση έχει αυξηθεί στο 3.25 από το 2.75.

 

Η δεύτερη αφορά στον αγώνα του αγγλικού Championship ανάμεσα σε Μπράιτον και Λιντς και στην ίδια αγορά. Συγκεκριμένα, η απόδοση του σημείου που προβλέπει νίκη της Μπράιτον και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φτάνει πλέον το 5.00, από το προηγούμενο 4.33.

 

Η τρίτη απόδοση, τέλος, μπορεί να βρεθεί στον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Χόφενχαϊμ. Και εδώ, η απόδοση βρίσκεται σε ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα και GG/NG και συγκεκριμένα σε αυτό που προβλέπει νίκη της Άιντραχτ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει αυξηθεί από το 4.33 στο 4.50.

 

Η Ladbrokes θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων της Αγγλίας και αυτό χάρη στην ποικιλία που προσφέρει αλλά και στην εύχρηστη ιστοσελίδα της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία