Αυξημένες αποδόσεις στο μπάσκετ από τη Meridianbet

Κάθε ημέρα που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο αγώνες μπάσκετ της Euroleage μπορεί να σημαίνει ένα πράγμα στη Meridianbet: την ανακοίνωση της πρόκλησης της ιστοσελίδας στοιχήματος προς τα μέλη της, η οποία τους επιτρέπει να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από μία και μόνο πρόβλεψη.

 

Πρόκειται για μια πρόκληση, η οποία ανακοινώνεται στο πλαίσιο των αγώνων της Euroleague και καλεί τους παίχτες να προβλέψουν το σύνολο των πόντων που θα σημειωθούν αθροιστικά σε δύο επιλεγμένους αγώνες. Και τα σημεία που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις.

 

Η σημερινή πρόκληση της Meridianbet, λοιπόν, αφορά στους εξής δύο αγώνες της Euroleague: αυτόν ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Εφές και αυτόν ανάμεσα σε Λαμποράλ Κούτσα και Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτούς τους δύο αγώνες, οι παίχτες που επιθυμούν να δεχτούν την πρόκληση θα πρέπει να προβλέψουν πόσο ψηλά θα φτάσει το συνολικό σκορ (κοινώς, πόσους πόντους θα πετύχουν συνολικά και οι τέσσερις ομάδες.

 

Η συγκεκριμένη πρόβλεψη θα γίνει μέσω της γνωστής στοιχηματικής αγοράς του over/under. Η Meridianbet έχει ανακοινώσει δύο σημεία, με το ένα να προβλέπει under 338,5 πόντων και το άλλο over 338,5 πόντων. Και οι αποδόσεις στα δύο αυτά σημεία είναι ενισχυμένες, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο under θα δουν την απόδοση 1.45 και όσοι στοιχηματίσουν στο over την απόδοση 2.65. Μια σωστή πρόβλεψη, λοιπόν, θα τους αποφέρει αυξημένα κέρδη, τα οποία, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, βασίζεται στην αύξηση των αποδόσεων που μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη και όχι σε κάποιο μπόνους. Η ιδιαιτερότητα αυτή σημαίνει ότι οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε ανταλλάγματα, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας, πριν την έναρξη των δύο αγώνων, και να προβλέψουν σωστά το ύψος του συνολικού σκορ.

Η Meridianbet ανήκει στις νόμιμεςστοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια εφόσον διαθέτει online καζίνο με πάνω από 60 παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία