Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League από την Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes έχει αναλάβει να καλύψει σήμερα όλους τους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του Champions League και έχει ανακοινώσει ένα πλήθος αποδόσεων για κάθε πτυχή κάθε αναμέτρησης. Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να διεκδικήσουν σήμερα κέρδη με τα στοιχήματά τους στους αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της Ευρώπης έχουν άφθονες επιλογές. Ανάμεσα σε αυτές, μάλιστα, υπάρχουν και κάποιες που ξεχωρίζουν, χάρη στη διπλή προσφορά που ανακοίνωσε η Ladbrokes.

 

Πρόκειται για δύο ενισχυμένες αποδόσεις, οι οποίες μπορούν να βρεθούν σε αντίστοιχα σημεία επιλεγμένων σημερινών αγώνων. Οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά, συγκεκριμένα, είναι αυτοί ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Λέστερ και ανάμεσα σε Τότεναμ και Λεβερκούζεν. Στους δύο αυτούς αγώνες, η Ladbrokes επέλεξε αντίστοιχα σημεία και ενίσχυσε τις αποδόσεις που τα συνοδεύουν, δίνοντας έτσι στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αύξηση του ρίσκου.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα της Κοπεγχάγης με τη Λέστερ, η Ladbrokes ενίσχυσε την απόδοση στο σημείο που προβλέπει νίκη της Κοπεγχάγης και να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες. Στο σημείο αυτό, η απόδοση αυξήθηκε στο 6.00 από το προηγούμενο 5.00.

 

Αντίστοιχα, στον αγώνα της Τότεναμ με τη Λεβερκούζεν, η Ladbrokes ενίσχυσε την απόδοση του σημείου που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Χερνάντεθ και θα κερδίσει η Λεβερκούζεν. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση αυξήθηκε στο 8.00 από το προηγούμενο 6.00.

 

Χάρη στις δύο ενισχυμένες αποδόσεις, λοιπόν, τα μέλη της Ladbrokes μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να επαληθευθούν οι προβλέψεις τους. Επίσης, είναι απαραίτητο να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, στην περίπτωση που κερδίσουν, τα κέρδη τους θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές.

 

Δυστυχώς οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να στοιχηματίσουν στο Champions League μέσω της Ladbrokes και να επωφεληθούν την προσφορά της διότι δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Και εχτές ήταν ημέρα Champions League και η ιστοσελίδα Ladbrokes ανακοίνωσε τρεις ενισχυμένες αποδόσεις για τους αγώνες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία