Καθημερινές προσφορές για το EURO από την 10Bet

Το EURO 2016 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της 10Bet αυτές τις ημέρες, γεγονός που μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, παρατηρώντας κανείς το πρόγραμμα προσφορών της ιστοσελίδας του στοιχήματος. Σε αυτό, άλλωστε, βρίσκεται ένα ολοκαίνουργιο ημερολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει διαφορετικές προσφορές για κάθε ημέρα, κατά την οποία διεξάγονται οι αγώνες του EURO.

 

Πρόκειται για ένα νέο πακέτο προσφορών, το οποίο επιτρέπει στους παίχτες του στοιχήματος να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη ή να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους. Κάθε ημέρα του EURO, άλλωστε, φέρνει και μια νέα προσφορά για τα μέλη της 10Bet.

 

Χάρη στο ημερολόγιο προσφορών της 10Bet, μάλιστα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές προσφορές. Ανάμεσα σε αυτές, υπάρχουν κάποιες που υπόσχονται μπόνους ή δωρεάν στοιχήματα, άλλες που υπόσχονται επιστροφή των χαμένων χρημάτων, προσφορές που αφορούν σε όσους στοιχηματίζουν από το κινητό, προσφορές που υπόσχονται δωρεάν περιστροφές στα φρουτάκια του καζίνο, αλλά και ένας διαγωνισμός που υπόσχεται δωρεάν ταξίδι στη Γαλλία και στους αγώνες του EURO!

 

Κάθε προσφορά, βέβαια, υπόσχεται διαφορετικά έπαθλα και συνοδεύεται από διαφορετικές προϋποθέσεις. Στο πλαίσιο αυτών, λοιπόν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα σε επιλεγμένους αγώνες, να σχηματίσουν παρολί, να στοιχηματίσουν live ή μέσω του κινητού τους κτλ.. Κάθε προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται διαφορετικά πράγματα και ζητά διαφορετικά πράγματα.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της 10Bet είναι να ανοίξουν το ημερολόγιο προσφορών που δημοσίευσε και να περιμένουν την κατάλληλη ημέρα, προκειμένου να εκμεταλλευτούν αυτές που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

 

Η 10Bet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων και παιχνιδιών στα μέλη της, λειτουργεί νόμιμα σε 90 χώρες και η Ελλάδα δεν είναι ανάμεσα σε αυτές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 10bet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 10bet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία