Ενισχυμένη απόδοση στο FA Cup από τη Ladbrokes

Τα περισσότερα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης παραμένουν άδεια σήμερα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις – όπως τα αγγλικά γήπεδα των ομάδων που συμμετέχουν στο FA Cup. Δύο τέτοιες ομάδες, η Μπράκλι Τάουν και η Τζίλιγχαμ, αναμετρώνται σήμερα και οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον μεταξύ τους αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διαθέσιμος και στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Ladbrokes. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, φρόντισαν να δώσουν έναν ακόμη λόγο στους παίχτες, για να προτιμήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα: μία ενισχυμένη απόδοση σε επιλεγμένο σημείο, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους την επιλέξουν.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes ανακοίνωσε μια ενισχυμένη απόδοση στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν πως θα κερδίσει η Τζίλιγχαμ και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 3.60, αντί της κανονικής του 3.20. Η απόδοση αυτή είναι που θα τους αποφέρει αυξημένα κέρδη, στην περίπτωση που η παραπάνω πρόβλεψη επαληθευθεί.

 

Οι παίχτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Ladbrokes, τέλος, θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους (μονά ή παρολί) πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Και, εφόσον κερδίσουν, τα χρήματα που θα εισπράξουν θα έχουν τη μορφή μετρητών. Εξάλλου, πρόκειται για προσφορά που αυξάνει την τιμή μιας επιλεγμένης απόδοσης και όχι για προσφορά που υπόσχεται κάποιο μπόνους.

 

Η Ladbrokes ιδρύθηκε το 1886 ενώ διαδικτυακά λειτούργησε το 2000, σήμερα θεωρείται από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία