Συνδυασμό αγορών και στο μπάσκετ προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 δίνει εδώ και αρκετό καιρό στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία “Φτιάξτε Αγορά” στο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν τα δικά στους στοιχήματα, συνδυάζοντας πολλαπλές αγορές από τον ίδιο αγώνα στο ίδιο δελτίο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι αρκετά επιτυχημένη και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να την επεκτείνουν και στο μπάσκετ, ακόμα και στα στοιχήματα που τοποθετούνται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Bet365 που στοιχηματίζουν στο μπάσκετ μπορούν πλέον να συνδυάζουν έως και έξι αγορές του ίδιου αγώνα μπάσκετ και να δημιουργούν ένα στοίχημα πολλαπλών προβλέψεων, προκειμένου να διεκδικούν περισσότερα κέρδη με τα στοιχήματά τους.

 

Η νέα υπηρεσία της Bet365 στο μπάσκετ

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365 επέκτεινε την υπηρεσία “Φτιάξτε Αγορά” στο μπάσκετ και πλέον οι παίχτες μπορούν να την εκμεταλλεύονται και σε αγώνες του NBA, της Euroleague και της Basket League μεταξύ άλλων. Για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν έναν αγώνα και να πατήσουν στην επιλογή φτιάξτε αγορά. Με αυτόν τον τρόπο θα τους ζητηθεί να επιλέξουν τις αγορές που θα συμπεριλάβουν στο στοίχημά τους. Κάθε στοίχημα μπορεί να συμπεριλαμβάνει έως 6 αγορές και οι παίχτες θα μπορούν να συμπεριλάβουν μεταξύ άλλων προβλέψεις στο νικητή, στο χάντικαπ, στους πόντους των παιχτών, στα εναλλακτικά χάντικαπ, στα συνολικά αγώνα και αλλού.

Κάθε φορά που ένας παίχτης προσθέτει μια νέα αγορά στο δελτίο του, αυτή θα συνδυάζεται με τις προηγούμενες και η απόδοση του στοιχήματος θα υπολογίζεται αυτόματα. Μόλις ένας παίχτης είναι ικανοποιημένος με τις προβλέψεις του, τέλος, δε θα έχει παρά να επιβεβαιώνει τις επιλογές του, να προσθέτει το ποσό που θέλει να στοιχηματίσει και να τοποθετεί το στοίχημά του.

Η νέα υπηρεσία στο μπάσκετ, τέλος, είναι διαθέσιμη τόσο στα στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη ενός αγώνα όσο και σε εκείνα που τοποθετούνται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.