Νέα πολύτιμα εργαλεία στοιχηματισμού από την Pinnacle

Η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle είναι γνωστή για τις υψηλές αποδόσεις που ανακοινώνει (καθώς διατηρεί τη χαμηλότερη γκανιότα της αγοράς), αλλά και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη της. Μια νέα τέτοια υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη στην στοιχηματική ιστοσελίδα της και βοηθά ακόμη περισσότερο τους παίχτες να αποφασίζουν τα στοιχήματά τους και να κερδίζουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξία από αυτά.

Η νέα υπηρεσία αποτελείται από ένα πλήθος εργαλείων που επιτρέπουν στους παίχτες να υπολογίζουν τις πτυχές των στοιχημάτων τους, να μετατρέπουν αποδόσεις και να επιλέγουν ασφαλέστερα στοιχήματα, μεταξύ άλλων.

 

Betting Tools: Απόλυτος έλεγχος στα στοιχήματα

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Betting Tools και αποτελείται από μια σειρά ειδικών εργαλείων που λειτουργούν ανεξάρτητα από την στοιχηματική ιστοσελίδα της Pinnacle. Τα Betting Tools που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες είναι τα Bet Calculator, Odds Converter, Margin Calculator και Arbitrage Calculator. Καθένα από αυτά έχει μια διαφορετική λειτουργία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω υπολογιστή ή κινητού.

Το Betting Calculator δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να υπολογίσουν αυτόματα τα κέρδη τους, για κάθε πιθανό συνδυασμό πονταρισμάτων και αποδόσεων, σε πολλαπλά ή σε παρολί στοιχήματα. Το Odds Converter, από την άλλη, τους επιτρέπει να μετατρέψουν τις αποδόσεις σε κλασματικές, δεκαδικές ή αμερικανικές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από την άλλη, παρουσιάζει το εργαλείο Arbitrage Calculator, το οποίο υπόσχεται στους παίχτες τη δυνατότητα να υπολογίσουν εγγυημένο κέρδος σε στοιχηματικές αγορές με δύο ή τρία σημεία. Τέλος, το Margin Calculator επιτρέπει στους παίχτες να μετατρέψουν τις αποδόσεις που ανακοινώνονται σε πιθανότητες, ώστε να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή την προμήθεια που διατηρεί η εταιρεία στοιχηματισμού που έχουν επιλέξει.

Η νέα υπηρεσία Betting Tools, τέλος, αποτελεί κομμάτι του portal Betting Resources που διατηρεί στην ιστοσελίδα της η Pinnacle.

 

“Προσθέτουμε αξία στα στοιχήματα των πελατών μας”

Ταυτόχρονα με το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας Betting Tools, η CEO της Pinnacle, Paris Smith, δήλωσε: “To λανσάρισμα του Betting Tools αποτελεί ένα ακόμη εξαιρετικό παράδειγμα της αξίας που προσθέτει η Pinnacle στα στοιχήματα των μελών της, μέσω του portal Betting Resources. Ελπίζω οι πελάτες μας, ειδικά όσοι δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο να υπολογίζουν την αξία των στοιχημάτων τους, να χρησιμοποιήσουν τα νέα εργαλεία, ώστε να ενισχύουν την στοιχηματική στρατηγική τους”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.