Στα eSports καταφεύγει η Formula 1, λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος

Η Formula 1 θα ξεκινούσε τη νέα σεζόν και το νέο πρωτάθλημα αυτές τις ημέρες, αν ο κόσμος δεν βρισκόταν υπό τον φόβο της εξάπλωσης της πανδημίας, αλλά οι λάτρεις του αθλήματος και οι παίχτες του στοιχήματος είναι αναγκασμένοι να στερηθούν την αδρεναλίνη και τις συγκινήσεις που φέρνουν τα κορυφαία grand prix του κόσμου. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πολύ σύντομα ότι η έναρξη της σεζόν αναβάλλεται, αλλά στο μεταξύ φρόντισαν να αποζημιώσουν όσους απογοητεύτηκαν από τα νέα, με την αμέσως επόμενη καλύτερη λύση: ένα πρωτάθλημα Formula 1 στα eSports!

Θα πρόκειται για μια σειρά grand prix που θα διεξάγεται μέσω του επίσημου videogame της Formula 1, στο οποίο θα συμμετέχουν και επαγγελματίες πιλότοι και το οποίο θα είναι διαθέσιμο και για στοιχηματισμό, στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που καλύπτουν eSports.

 

Τα εικονικά grand prix της Formula 1

Το εικονικό πρωτάθλημα Formula 1 ξεκίνησε ήδη από τις 22 Μαρτίου, με το Virtual Bahrain Grand Prix να παίρνει τη θέση του αναβληθέντος αγώνα. Το συγκεκριμένο εικονικό grand prix είναι το πρώτο από μια σειρά διοργανώσεων που θα διαρκέσουν έως το Μάιο – στην περίπτωση, όμως, που τα μέτρα εξακολουθήσουν να ισχύουν, τότε το εικονικό πρωτάθλημα θα συνεχιστεί.

Κάθε grand prix διεξάγεται στο επίσημο videogame της Formula 1, το F1 2019, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους και τρέχοντες πιλότοι της Formula 1, συμμετείχαν σε κατατακτήριες δοκιμές και έπειτα αγωνίστηκαν σε ένα πιστό εικονικό αντίγραφο της πίστας του Bahrain (στο 50% του μήκους της) για 28 γύρους.

Τα εικονικά grand prix της Formula 1, λοιπόν, υπόσχονται να προσφέρουν παρόμοιες συγκινήσεις, αλλά και κάτι ακόμη: την ευκαιρία σε πολλούς παίχτες του στοιχήματος να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Άλλωστε, τα eSports είναι ευρέως διαδεδομένα και στον τομέα του στοιχήματος και πολλές ιστοσελίδες προσφέρουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε διαφορετικές αγορές κάθε αγώνα, είτε πριν την έναρξή του είτε κατά τη διάρκειά του. Και το επιτυχημένο πείραμα του πρώτου εικονικού grand prix σημαίνει ότι πολλές ιστοσελίδες στοιχήματος θα δηλώσουν ενδιαφέρον για την στοιχηματική κάλυψη των επομένων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.