Εικονικά αθλήματα στην MB24

H ΜΒ24 (πρώην Mobibet) συμπλήρωσε τη γκάμα των επιλογών που έχουν τα μέλη της στο online στοίχημα με εικονικά αθλήματα. Πλέον, λοιπόν, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου, ιπποδρομίες και κυνοδρομίες, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να στοιχηματίζουν και ζωντανά, παρακολουθώντας μέσω streaming την εξέλιξη των εικονικών αγώνων, οι οποίοι βασίζονται σε πραγματικά στατιστικά στοιχεία. Οι επιλογές τους, άλλωστε, είναι εκατοντάδες, χάρη στο γεγονός ότι οι αγώνες διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα.

 

Η MB24 είναι κυπριακής καταγωγής και είναι από τις νέες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου μιας και ιδρύθηκε μόλις το 2010.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mobibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mobibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.