Ξεκινά το κυνήγι των παράνομων στοιχηματικών εταιριών στο New Jersey

Το New Jersey είναι από τις λίγες Πολιτείες των ΗΠΑ που προσφέρουν νόμιμο στοίχημα, όχι μόνο στον επίγειο, αλλά και στον online τομέα. Εντός των ορίων της Πολιτείας δραστηριοποιούνται κάποιες εταιρίες στοιχήματος που έχουν αποκτήσει την απαραίτητη άδεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, είτε σε επίγειες εγκαταστάσεις είτε στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, όμως, στο New Jersey δραστηριοποιούνται και κάποιες εταιρίες που, ενώ δεν έχουν αποκτήσει την απαραίτητη άδεια, δέχονται online στοιχήματα. Στα πρώτα βήματα της ελεύθερης αγοράς της Πολιτείας δεν έγιναν κάποια βήματα για την καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού, αλλά οι αρμόδιες Αρχές έχουν πλέον ξεκινήσει το κυνήγι των παράνομων στοιχηματικών εταιριών, αλλά και των συνεργατών τους.

 

Προειδοποίηση των Αρχών για το παράνομο στοίχημα

Πριν μερικές ημέρες, λοιπόν, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή του New Jersey, η NJDGE (New Jersey Division of Gaming Enforcement) έστειλε μια σειρά επιστολών σε ιστοσελίδες που διαπιστώθηκε ότι αποτελούν συνεργάτες (affiliates) παράνομων στοιχηματικών εταιριών και προωθούν παίχτες σε αυτές, μέσω links.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω επιστολές τονίζουν ότι πρόκειται για την πρώτη και τελευταία επίσημη προειδοποίηση ότι απαγορεύεται η χρήση links που παραπέμπουν σε μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες στοιχήματος. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, απαιτείται η άμεση απομάκρυνση των links, προκειμένου να μην αναγκαστούν να παρέμβουν οι διωκτικές Αρχές.

Στο New Jersey, πάντως, οι αρμόδιες Αρχές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη λειτουργία της νόμιμης αγοράς στοιχήματος. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζουν και προβλήματα με τον παράνομο στοιχηματισμό. Όπως ανέφερε πριν ένα μήνα η NJDGE, άλλωστε, περίπου 100 ιστοσελίδες του εξωτερικού προσφέρουν υπηρεσίες στοιχηματισμού χωρίς άδεια στους κατοίκους της Πολιτείας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.