Αυξήθηκαν τα online έσοδα της William Hill, μειώθηκαν τα επίγεια

Η William Hill ανακοίνωσε πρόσφατα τα οικονομικά αποτελέσματα από τις επιχειρήσεις της στο στοίχημα και η συνολική εικόνα που άφησε ήταν μάλλον γλυκόπικρη. Σύμφωνα με αυτά, άλλωστε, οι επιχειρήσεις της στο online στοίχημα παρουσιάζουν αύξηση, ενώ οι αντίστοιχες στο επίγειο στοίχημα παρουσιάζουν μείωση.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι δε μοιάζουν προβληματισμένοι ή απογοητευμένοι. Εξάλλου, κινούνται όλοι στον αστερισμό των ΗΠΑ, όπου η William Hill ξεκίνησε να δραστηριοποιείται πρόσφατα με σημαντικές επενδύσεις και μεγάλη επιτυχία. Αντίθετα, τα αρνητικά αποτελέσματα εντοπίζονται κυρίως στο επίγειο δίκτυό της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Αύξηση 4% εναντίον μείωσης 4%

Αναλυτικότερα, η William Hill ανακοίνωσε ότι κατά το περασμένο διάστημα τα έσοδά της από το online στοίχημα αυξήθηκαν κατά 4%. Τα έσοδα αυτά προέρχονται από την στοιχηματική της ιστοσελίδα, η οποία λειτουργεί νόμιμα σε διάφορες χώρες ανά την Ευρώπη. Αντίθετα, στον τομέα του επίγειου στοιχήματος, παρουσιάστηκε μείωση της τάξης του 4%. Πρόκειται για τα πρακτορεία επίγειου στοιχηματισμού της William Hill που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν να αντιμετωπίσουν πλέον ακόμη πιο σκληρές προκλήσεις, εξαιτίας νέων αυστηρών νόμων.

 

ΗΠΑ: Η χώρα της ευκαιρίας για τη William Hill

Η μείωση των εσόδων από το επίγειο στοίχημα πιθανότατα θα επηρεάσει τα συνολικά έσοδα της William Hill για το 2018, αφού αναμένεται να είναι μικρότερα από τα προβλεπόμενα. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας δεν ανησυχούν και επικεντρώνονται στην αγορά των ΗΠΑ, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά τα μελλοντικά έσοδά της.

Συγκεκριμένα, η William Hill έχει ήδη σημειώσει αύξηση των εσόδων της κατά 34% στην Πολιτεία της Nevada, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει σημαντικά έσοδα για πρώτη φορά, σε Πολιτείες που νομιμοποίησαν πρόσφατα το στοίχημα. Εξάλλου, η William Hill δραστηριοποιείται πλέον και σε Delaware, Mississippi και West Virginia, όπου έχει ήδη πραγματοποιήσει συνολικό τζίρο που ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της William Hill για το πρώτο τρίμηνο του 2018.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη