Αύξηση 42% στα έσοδα της Paddy Power

Σημαντική αύξηση στις επιδόσεις της ιστοσελίδας του online στοιχήματος ανακοίνωσε η Paddy Power, κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου του 2014. Αναλυτικότερα, για το διάστημα από την 1η Ιουλίου έως και τις 16 Νοεμβρίου, η εταιρεία είδε τα μεικτά έσοδα της ιστοσελίδας του online στοιχήματος να αυξάνονται κατά 42%. Παράλληλα, αυξημένα κατά 18% ήταν και τα ποσά που στοιχηματίστηκαν κατά το παραπάνω διάστημα στην ιστοσελίδα της Paddy Power.

 

Τα παραπάνω αποτελέσματα έρχονται να ενισχύσουν τα συνολικά έσοδα της Paddy Power, η οποία είδε και μικρότερες αυξήσεις στα καταστήματα του δικτύου της. Συνολικά, λοιπόν, η αύξηση στα μεικτά έσοδα της εταιρείας άγγιξε το 31%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013.

Πολύ καλά τα νέα για τα έσοδα της Paddy Power η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.