Νέο ρεκόρ εσόδων για την αγορά στοιχήματος της Iowa

Η Πολιτεία της Iowa ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της αγοράς νόμιμου στοιχήματος (επίγειου και online) ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου του 2021, γεγονός που δικαιώνει τους αρμόδιους, όχι μόνο για την απόφαση να νομιμοποιήσουν το στοίχημα, αλλά και για την απόφαση να επιτρέψουν την online εγγραφή των παιχτών στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, εν μέσω της πανδημίας.

Ειδικά η δεύτερη απόφαση έπαιξε τεράστιο ρόλο, αφού μέχρι πρότινος ο μόνος τρόπος για να εγγραφεί κάποιος κάτοικος της Iowa σε μια νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα ήταν να επισκεφτεί τις επίγειες εγκαταστάσεις της. Ωστόσο, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να επιτρέψουν και την online εγγραφή, ώστε να διευκολύνουν τους παίχτες που ήθελαν να ανοίξουν νέο λογαριασμό εν μέσω της πανδημίας.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς της Iowa

Η απόφαση αυτή ήταν καθοριστική για τις επιδόσεις της αγοράς της Iowa μέσα στον Ιανουάριο. Χωρίς τα εμπόδια που παρουσιάζονταν εξαιτίας της πανδημίας, οι παίχτες στοιχημάτισαν συνολικά 149,5 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του μήνα. Ο εν λόγω τζίρος ήταν αυξημένος κατά 157,8%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2020, και κατά 42,7%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2020, ο οποίος διατηρούσε έως σήμερα το ρεκόρ τζίρου.

Παράλληλα, ρεκόρ σημείωσαν και τα έσοδα της αγοράς. Συγκεκριμένα, τα έσοδα άγγιξαν τα 11,3 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση κατά 250%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2020, και αύξηση κατά 56%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο. Και, όπως είναι φυσικό, νέα ρεκόρ σε τζίρο και έσοδα νόμιμων στοιχηματικών σημαίνουν ότι ρεκόρ σημειώθηκαν και στα έσοδα της Πολιτείας από φόρους.

Όπως προαναφέραμε, τεράστιο ρόλο στην αύξηση των εσόδων και του τζίρου έπαιξε η απόφαση να επιτραπεί η online εγγραφή σε κάποια στοιχηματική ιστοσελίδα. Ο τζίρος του online στοιχήματος εκτοξεύθηκε στα 120,8 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση κατά 257%, σε σχέση με τον προηγούμενο Ιανουάριο, και 54,7%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο. Τα έσοδα του online στοιχήματος σκαρφάλωσαν στα 8,4 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 513%, σε σχέση με τον περσινό Ιανουάριο. Παράλληλα, τα έσοδα του online στοιχήματος του Ιανουαρίου του 2021 ήταν περισσότερα από τα συνολικά έσοδα του επίγειου και online στοιχήματος του Δεκεμβρίου του 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.