Προς ρεκόρ κερδών οδεύει η Unibet

Η Kindred, ιδιοκτήτρια της εταιρίας στοιχήματος Unibet, αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ της, όσον αφορά στα ετήσια κέρδη της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το τέταρτο τρίμηνο του 2016, η Kindred παρουσίασε σημαντική αύξηση των εσόδων της, με αποτέλεσμα οι προβλέψεις για τα συνολικά έσοδα του έτους να είναι πιο αισιόδοξες από ποτέ!

 

Ένα άκρως επιτυχημένο τρίμηνο

Και το τέταρτο τρίμηνο του 2016, όπως και τα προηγούμενα, παρουσίασε σημαντική αύξηση εσόδων για την Kindred. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως τα έσοδά τους άγγιξαν τα 178,5 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των 130 που είχαν φτάσει το τέταρτο τρίμηνο του 2015. Η αύξηση των εσόδων οφείλεται στην επιτυχημένη παρουσία της ιστοσελίδας της Unibet και φέρνει τις καλύτερες προβλέψεις για τα συνολικά έσοδα και κέρδη του 2016, καθώς δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, αλλά κομμάτι της ανάπτυξης της εταιρείας μέσα στο 2016.

 

Οι καλύτεροι οιωνοί για το 2016

Χάρη και στο άκρως επιτυχημένο τέταρτο τρίμηνο του 2016 (το οποίο δεν αποτέλεσε το αγαπημένο πολλών στοιχηματικών εταιρειών, λόγω αρνητικών αποτελεσμάτων για τις ίδιες, κυρίως σε αγώνες ποδοσφαίρου), οι προβλέψεις για το 2016 είναι άκρως αισιόδοξες για την Kindred. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αναμένουν τα συνολικά έσοδά τους να αγγίξουν τα 640 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των νόλις 415 εκατομμυρίων του 2015. Επιπλέον, τα κέρδη της εταιρείας υπολογίζεται πως θα πλησιάσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των 64 του 2015.

Φυσικά, ρόλο στην αύξηση των κερδών έχει παίξει και η επέκταση της Kindred στο χώρο του online στοιχήματος. Η εταιρεία εξαγόρασε το 2015 την Stan James και την iGame, με αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά η βάση πελατών της. Χάρη και σε αυτές τις στρατηγικές κινήσεις, το σύνολο της βάσης πελατών της εταιρείας έχει αγγίξει τα 16,5 εκατομμύρια. Όλο το 2016, μάλιστα, ο αριθμός των ενεργών μελών της Unibet και των υπόλοιπων ιστοσελίδων αυξανόταν σημαντικά. 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τα αναλυτικά οικονομικά αποτελέσματα του 2016 θα ανακοινωθούν επίσημα στις 13 Μαρτίου του 2017, ωστόσο θυμηθείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της Unibet για το τρίτο τρίμηνο του 2016.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.