Νέο ρεκόρ τζίρου για την αγορά στοιχήματος του Colorado

Το Colorado, μία από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα, ανακοίνωσε ότι ο τζίρος που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής έχουν αποδείξει ότι προτιμούν το νόμιμο στοίχημα και ο Δεκέμβριος σημείωσε ένα νέο ρεκόρ, ξεπερνώντας τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα του προηγούμενου μήνα, ο οποίος διατηρούσε και το ρεκόρ έως σήμερα.

Παρά την αύξηση του τζίρου, πάντως, τα έσοδα της αγοράς του Colorado εμφανίστηκαν μειωμένα, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Νοεμβρίου.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς στοιχήματος του Colorado

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο τζίρος του στοιχήματος στο Colorado άγγιξε τα 284,6 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Δεκέμβριο. Το συγκεκριμένο ποσό είναι υψηλότερο κατά 21,3% από τα 231,2 εκατομμύρια δολάρια του Νοεμβρίου, που μέχρι σήμερα αποτελούσαν το ρεκόρ τζίρου της αγοράς. Από την άλλη, τα έσοδα εμφανίστηκαν μειωμένα, καθώς δεν ξεπέρασαν τα 17,2 εκατομμύρια δολάρια. Η μείωση, σε σχέση με τον Νοέμβριο, κυμάνθηκε στο 6,5%.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία, πάντως, οι παίχτες του Colorado προτιμούν στη συντριπτική πλειοψηφία τους το online στοίχημα. Ο τζίρος του online στοιχήματος άγγιξε τα 280,4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα έσοδα άγγιξαν τα 5,1 εκατομμύρια δολάρια. Αντίστοιχα, στον επίγειο τομέα, ο τζίρος δεν ξεπέρασε τα 4,1 εκατομμύρια δολάρια και τα έσοδα παρέμειναν στα 592.193 δολάρια.

Όσο για το δημοφιλέστερο άθλημα στον τομέα του στοιχήματος, αυτό ήταν φυσικά το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Οι παίχτες ξόδεψαν συνολικά 88,2 εκατομμύρια δολάρια στο συγκεκριμένο άθλημα, με το μπάσκετ να έρχεται στη δεύτερη θέση, με τζίρο 42,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κερδισμένη από την έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, τέλος, βγήκε και η Πολιτεία του Colorado, η οποία εισέπραξε 531.940 δολάρια σε φόρους από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.