Αυξημένα τα έσοδα της εταιρείας στοιχημάτων Kindred το 2017

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια δημοφιλών ιστοσελίδων, όπως οι Unibet και Stan James, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τα οικονομικά αποτελέσματα για το σύνολο του 2017. Τα αποτελέσματα που έδωσαν τα στελέχη της εταιρείας στη δημοσιότητα δείχνουν μια σημαντική αύξηση εσόδων, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις επιδόσεις ρεκόρ της στοιχηματικής εταιρείας κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2017.

 

Σημαντική αύξηση εσόδων για την Kindred

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρείας, η Kindred εξασφάλισε έσοδα της τάξης των 844,3 εκατομμυρίων ευρώ, από την 1η Ιανουαρίου έως την 31η Δεκεμβρίου του 2017. Tα αντίστοιχα έσοδα του 2015 ξεπερνούσαν οριακά τα 616 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας, μάλιστα, ανοδική πορεία θα ακολουθήσουν και τα κέρδη, καθώς υπολογίζονται στο μεικτό ποσό των 209 εκατομμυρίων, έναντι του περσινού των 140 εκατομμυρίων

 

Η συμβολή των τελευταίων μηνων του 2017 και των πρώτων του 2018

Μεγάλο ρόλο στην αύξηση που παρουσιάζουν τα έσοδα και τα κέρδη της στοιχηματικής εταιρείας Kindred έπαιξαν οι επιδόσεις των ιστοσελίδων της κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2017. Τα έσοδα της εταιρείας ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο επίπεδο και άγγιξαν τα 270 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των 173 του αντίστοιχου τριμήνου του 2015.

Η ανοδική πορεία στα έσοδα της Kindred, τέλος, φαίνεται να συνεχίζεται και μέσα στο 2018. Αν και είναι νωρίς ακόμη για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της νέας χρονιάς, ο Henrik Tjärnström, CEO της στοιχηματικής εταιρείας, ανέφερε πως τα μεικτά έσοδα έως την 11η Φεβρουαρίου παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 35%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2017.  Αυτό σημαίνει ότι το 2018 αναμένεται να είναι μια ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά για την Kindred.

Διαβάστε επίσης τα οικονομικά αποτελέσματα της Kindred το δεύτερο τρίμηνο του 2017 και το τρίτο τρίμηνο του 2017.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.