Νέα μείωση των εσόδων της από εθισμένους παίχτες πέτυχε η στοιχηματική εταιρεία Kindred

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της Unibet, συνεχίζει τις προσπάθειές της να μειώσει τα έσοδά της που προέρχονται από παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στα νέα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε, ανέφερε ότι μόλις το 4,3% των συνολικών εσόδων της για το δεύτερο τρίμηνο του 2021 προήλθε από παίχτες που είναι εθισμένοι στον τζόγο και παίζουν χωρίς στρατηγική.

Θυμίζουμε ότι η Kindred έχει δεσμευθεί, ώστε μέχρι το τέλος του 2023 να έχει μηδενίσει εντελώς το συγκεκριμένο ποσοστό. Και φαίνεται πως οι προσπάθειές της, μέσω πρωτοποριακών πρωτοβουλιών στον τομέα του υπεύθυνου παιχνιδιού και της αναγνώρισης εθισμένων παιχτών, έχουν αποτέλεσμα.

 

Οι επιδόσεις της Kindred στο υπεύθυνο παιχνίδι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kindred, μόλις το 4,3% των εσόδων που εξασφάλισε μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021 προήλθαν από παίχτες που αναγνωρίστηκαν ως εθισμένοι στον τζόγο. Το συγκεκριμένο ποσοστό είναι υψηλότερο από το αντίστοιχο του πρώτου τριμήνου (3,9%), αλλά παραμένει εντός των στόχων της στοιχηματικής εταιρείας και είναι ίδιο με εκείνο του τέταρτου τριμήνου του 2020.

Η Kindred ανακοίνωσε επίσης ότι οι μέθοδοί της έχουν γίνει πιο αποτελεσματικές. Για παράδειγμα, κατάφερε να βελτιώσει το παιχνίδι των μελών της που κινδύνευαν να αποκτήσουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, μέσω παρεμβάσεων. Οι παρεμβάσεις αυτές ήταν αποτελεσματικές κατά 76,9% μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021, σημειώνοντας αύξηση από το 76,6% του πρώτου τριμήνου του 2021 και από το 75,7% από το τέταρτο τρίμηνο του 2020. 

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας, δήλωσαν την ικανοποίησή τους και επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να μειώσουν τα έσοδά τους από παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο στο 0% έως το τέλος του 2023.

Τέλος δείτε και τα έσοδα της Kindred που προέρχονται από εθισμένους παίκτες του τζόγου για το πρώτο τρίμηνο του 2021.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.