Αυξήθηκαν τα έσοδα της Flutter Entertainment μέσα στο 2019

Η Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια εταιρεία των Paddy Power, BetFair και άλλων κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων, ανακοίνωσε πως τα έσοδά της αυξήθηκαν μέσα στο 2019. Η Flutter είχε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, με νέες εξαγορές, αλλά και επέκταση σε νέες αγορές. Ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ, η Flutter κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντικά έσοδα, τα οποία τη βοήθησαν να ξεπεράσει προβλήματα που αντιμετώπισε σε άλλες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία, μέσω αύξησης της φορολογίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Flutter Entertainment, τα έσοδά της μέσα στο 2019 αυξήθηκαν κατά 14,3%, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του 2018, με την αύξηση να επηρεάζει και τις επιδόσεις των ιστοσελίδων της στο στοίχημα και αυτές στα online καζίνο.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της Flutter Entertainment

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα έσοδα της Flutter Entertainment μέσα στο 2019 άγγιξαν τα 2,53 δις ευρώ. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 14,3%, η οποία οφείλεται τόσο στην αύξηση των εσόδων του στοιχήματος (13,1%) όσο και στην αύξηση των εσόδων στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών (18,5%).  

Όπως είναι φυσικό, τα περισσότερα έσοδα της Flutter προέρχονται από την Paddy Power BetFair, η οποία είδε τα έσοδά της να παρουσιάζουν αύξηση κατά 6,1% και να ξεπερνούν το 1,15 δις ευρώ. Ενώ, όμως, η Paddy Power και η Adjarabet (η οποία εξαγοράστηκε από την Paddy Power BetFair) παρουσίασαν αυξημένα έσοδα, τα αντίστοιχα έσοδα της BetFair έμειναν σταθερά.

Τέλος, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως, στην περίπτωση που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου κλήθηκε να πληρώσει αυξημένους φόρους, τα κέρδη της θα ήταν ακόμη πιο υψηλά.

 

Εξαιρετικές επιδόσεις στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την Flutter Entertainment, οι καλύτερες επιδόσεις της προέρχονται από τις ΗΠΑ και από την εταιρεία FanDuel που είχε εξαγοράσει το 2018. Ο τζίρος της εταιρείας στις ΗΠΑ εκτινάχθηκε από τα 484 εκατομμύρια ευρώ στα 2,7 δις το 2019 και η FanDuel, που προσφέρει fantasy sports, ευθύνεται για το 42% αυτού του τζίρου!

Όσον αφορά στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια που προσφέρει η Flutter Entertainment στις ΗΠΑ, το στοίχημα απέφερε έσοδα αυξημένα κατά 89% (372 εκατομμύρια ευρώ), ενώ τα παιχνίδια κατά 155% (58 εκατομμύρια ευρώ).

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2019 της Flutter Entertainment.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.