Αύξηση εσόδων για την 888

Η εταιρία στοιχημάτων 888 ανακοίνωσε αύξηση στα έσοδα του πρώτου εξαμήνου του 2014, βασιζόμενη στις εξαιρετικές επιδόσεις της ιστοσελίδας του στοιχήματος, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας, και του online καζίνο της.

 

Αναλυτικότερα, η 888 ανακοίνωσε αύξηση της τάξης του 13%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013. Τα μεικτά έσοδα άγγιξαν φέτος τα 170,3 ευρώ, όταν πέρσι δεν ξεπερνούσαν τα 151,4 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, τα μεικτά κέρδη της εταιρείας εμφανίζονται μειωμένα κατά 4% και δεν ξεπερνούν τα 25,7 εκατομμύρια ευρώ. Η πτώση αυτή οφείλεται στην αύξηση των εξόδων της εταιρείας, εξαιτίας της επέκτασής της στην αγορά των ΗΠΑ και δεν ανησυχεί τους υπεύθυνους.

Πολύ καλά τα νέα της 888 η οποία είναι από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλής εταιρίες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.