Έσοδα άνω των 2 δις ευρώ για την στοιχηματική εταιρεία Bet365

Η Bet365 προχώρησε σε ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του έτους που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2017 και οι επιδόσεις της κατά το συγκεκριμένο διάστημα ήταν εξαιρετικές, καθώς όχι μόνο σημείωσε αύξηση των εσόδων της, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά ξεπέρασε και το όριο των 2 δις ευρώ, πλησιάζοντας σταθερά τα 2,5 δις ευρώ!

Αναλυτικότερα, η Bet365 ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων της για το προηγούμενο έτος, καθώς και αύξηση των ποσών στοιχηματισμού των πελατών της και των λειτουργικών της κερδών.

 

Αύξηση εσόδων κατά 39%

Τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 κατά το έτος που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2017 αυξήθηκαν κατά 39% και άγγιξαν τα 2.44 δις ευρώ. Τα αντίστοιχα κέρδη του προηγούμενου έτους δεν ξεπερνούσαν τα 1,86 δις ευρώ. Παράλληλα, τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας ανήλθαν στα 568 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 15%. Αύξηση σημείωσαν και τα κέρδη προ φόρων, τα οποία άγγιξαν τα 581 εκατομμύρια ευρώ.

 

Περισσότεροι πελάτες, περισσότερα στοιχήματα

Σημαντικό ρόλο στην τεράστια αύξηση εσόδων της εταιρείας στοιχημάτων Bet365 έπαιξε και η αύξηση, όχι μόνο των πελατών της, αλλά και των ποσών που στοιχημάτισαν μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Bet365, ο αριθμός των ενεργών παιχτών αυξήθηκε κατά 35%, ενώ τα ποσά στοιχηματισμού αυξήθηκαν κατά 27%.

 

Οι αιτίες της επιτυχίας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Racing Post, η Denise Coates, μία εκ των CEO της Bet365 (ο άλλος είναι ο αδερφός της, John) δήλωσε πως σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της στοιχηματικής εταιρείας έπαιξε το EURO 2016 στο ποδόσφαιρο, αλλά και οι νέες υπηρεσίες της στοιχηματικής ιστοσελίδας, όπως η λειτουργία Edit My Bet (η οποία επιτρέπει στους παίχτες να προσαρμόσουν ανάλογα με τις επιθυμίες τους τα παρολί) και το αυτόματο cash out (το οποίο επιτρέπει στους παίχτες να κλείσουν αυτόματα και πρόωρα τα στοιχήματά τους, σύμφωνα με τις παραμέτρους που θα θέσουν). Τέλος, η Coates ανέφερε και το γεγονός ότι η στοιχηματική ιστοσελίδα ενίσχυσε σημαντικά την πλατφόρμα του live στοιχήματος, η οποία πλέον μεταδίδει ζωντανά περισσότερα από 140.000 αθλητικά γεγονότα κάθε χρόνο.

Διαβάστε και τα οικονομικά στοιχεία της Bet365 για την περίοδο 2015/2016.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.