Αυξήθηκαν τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας Kindred από εθισμένους παίχτες

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred (ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας στοιχήματος Unibet μεταξύ άλλων) έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες ένα πρόγραμμα ενίσχυσης του υπεύθυνου στοιχηματισμού και σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώνει, μεταξύ άλλων, και τα έσοδά της από παίχτες οι οποίοι θεωρούνται ότι κινδυνεύουν να εθιστούν στον τζόγο ή δείχνουν τα πρώτα σημάδια εθισμού. Η Kindred ανακοίνωσε τα σχετικά στοιχεία και για το τέταρτο τρίμηνο του 2020 και φαίνεται πως τα έσοδά της από παίχτες της συγκεκριμένης κατηγορίας έχουν αυξηθεί, παρά τις προσπάθειές της για ενίσχυση του υπεύθυνου στοιχηματισμού.

Το πρόγραμμα υπεύθυνου στοιχηματισμού της Kindred έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες και περιλαμβάνει μια σειρά πρωτοβουλιών, προκειμένου να αποτρέπει τους παίχτες να παίζουν χωρίς όρια. Στόχος του προγράμματος, μάλιστα, είναι τα έσοδα της Kindred από εθισμένους παίχτες να έχουν φτάσει το 0% έως το 2023.

 

Τα νέα στοιχεία της Kindred για τους εθισμένους παίχτες

Όπως φαίνεται, όμως, το τέταρτο τρίμηνο του 2020 αποτέλεσε εμπόδιο στα σχέδια της Kindred, αφού, αντί να μειωθούν, έχουν αυξηθεί τα έσοδα από παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ή κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Kindred, τα έσοδα αυτά αυξήθηκαν κατά 4%. 

Παράλληλα, όμως, η Kindred ανακοίνωσε και μια σειρά από επιτυχημένα αποτελέσματα για το πρόγραμμα υπεύθυνου στοιχηματισμού. Για παράδειγμα, οι παρεμβάσεις των υπευθύνων προς παίχτες που κινδυνεύουν να αποκτήσουν προβλήματα εθισμού έχουν σημειώσει επιτυχία κατά 78%. Παράλληλα, σύμφωνα με την Kindred, το 98% των πελατών της στοιχηματίζει υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.

Η Kindred, πάντως, δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη και πως δε θα πτοηθεί από την αύξηση που σημειώθηκε μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2020. Άλλωστε, οι πρωτοβουλίες της δείχνουν ότι έχουν επιτυχία, μέσω αυξημένης αποτελεσματικότητας στην αναγνώριση προβλημάτων εθισμού στα μέλη της, αλλά και μιας σειράς εργαλείων που βοηθούν τους παίχτες να στοιχηματίζουν πιο υπεύθυνα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.