Υπομονή μέχρι το Μουντιάλ, με bonus της 10Bet

Τα περισσότερα εθνικά πρωταθλήματα (αλλά και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις) έχουν φτάσει στο τέλος τους και το Μουντιάλ βρίσκεται μερικές ημέρες μακριά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν ευκαιρίες στοιχηματισμού, στο ποδόσφαιρο ή αλλού. Αυτές τις ημέρες διεξάγονται τα play off του NBA, το French Open στο τένις, καθώς και αρκετά φιλικά ενόψει του Μουντιάλ. Και, φυσικά, δεκάδες άλλοι αγώνες σε διαφορετικά αθλήματα. Οι παίχτες του online στοιχήματος, λοιπόν, μπορούν να αναζητήσουν ευκαιρίες, αλλά και να σχηματίσουν παρολί, συνδυάζοντας γεγονότα από διαφορετικές διοργανώσεις και αθλήματα. Και αυτή τη συνήθεια των παρολί έρχεται να ανταμείψει η ιστοσελίδα στοιχήματος 10Bet, με τη νέα της προσφορά.

 

Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως προσφέρει ένα μπόνους στην επόμενη κατάθεση κάθε παίχτη που επιθυμεί να σχηματίσει παρολί. Πρόκειται για ένα bonus 100%, το οποίο μπορεί να αγγίξει και τα 50 ευρώ και το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για παρολί. Αυτό που έχουν να κάνουν όσοι επιθυμούν να το διεκδικήσουν είναι να προχωρήσουν στην επόμενη κατάθεσή τους (από τον υπολογιστή ή το κινητό τους) έως τις 11 Ιουνίου και να συμπληρώσουν τον κωδικό MIXER50 στο κατάλληλο πεδίο. Μόλις τζιράρουν μία φορά την αξία της κατάθεσής τους, σε ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, με απόδοση 1.60 και άνω το καθένα, το bonus θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους.

 

Το μπόνους αυτό είναι επίσης υποχρεωμένοι να το χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά σε κάποιο παρολί - αυτός είναι, άλλωστε, και ο σκοπός της προσφοράς. Το συγκεκριμένο παρολί θα πρέπει και πάλι να αποτελείται από τουλάχιστον τρία σημεία, με αποδόσεις ύψους 1.60 ή υψηλότερες. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν πιστώνονται, φυσικά, στο λογαριασμό των παιχτών, με τη μορφή bonus. Έτσι, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν στην ανάληψη των κερδών αυτών, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τζιράρουν την αξία τους και πάλι σε παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, με συνολική απόδοση τουλάχιστον 4.00.

 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα μέλη της 10Bet έχουν την ευκαιρία να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι το Μουντιάλ, σχηματίζοντας παρολί με χρήματα που τους χάρισε η εταιρεία.

Η 10Bet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων με τεράστια γκάμα αθλημάτων (γύρω στα 30) και με πολύ υψηλές αποδόσεις το πλεονέκτημά της είναι ότι τις ανακοινώνει πολύ νωρίτερα από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 10bet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 10bet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία