Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές για στοιχηματισμό για τους παίχτες εκείνους που αναζητούν ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στο ποδόσφαιρο, αφού διεξάγεται μια σειρά προκριματικών αγώνων του Champions League και του Europa League. Πολλοί παίχτες, μάλιστα, θα χρειαστεί να καταθέσουν νέα ποσά στους λογαριασμούς τους, προκειμένου να έχουν αρκετά χρήματα για να στοιχηματίσουν. Και, ειδικά τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν και ένα πριμ με την επόμενη κατάθεσή τους, συμμετέχοντας στη νέα προσφορά της εταιρίας στοιχήματος.

Αναλυτικότερα, η Goalbet θα μοιράσει ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού σε όσα μέλη της πραγματοποιήσουν εγκαίρως την επόμενή τους κατάθεση. Και, χάρη στο πριμ, οι παίχτες θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

 

Ποιοι δικαιούνται το πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού;

Το πριμ που μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Goalbet θα δικαιούνται όσοι πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους τις επόμενες ημέρες, έως και την Πέμπτη 2 Αυγούστου. Οι παίχτες μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους και να εξασφαλίσουν το πριμ. Ωστόσο, προκειμένου να το απελευθερώσουν, θα πρέπει να τζιράρουν επί μία φορά το ποσό της κατάθεσης που πραγματοποιήσαν. Με αυτόν τον τρόπο, το πριμ θα απελευθερωθεί και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

 

Τα χαρακτηριστικά του πριμ της Goalbet

Το εν λόγω πριμ θα έχει αξία ίση με το 20% του ποσού της κατάθεσης, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Τα χρήματα θα μεταφερθούν αυτόματα στον λογαριασμό των δικαιούχων, εφόσον έχουν καλύψει κάθε προϋπόθεση της προσφοράς και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα που μόλις κατέθεσαν στους λογαριασμούς τους.

To πριμ κατάθεσης που προσφέρει η Goalbet μπορούν να το κερδίσουν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία