Πριμοδοτεί τις σημερινές καταθέσεις η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού και να εισπράξουν περισσότερα χρήματα από αυτά που θα καταθέσουν. Η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται ένα πριμ 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο, σε κάθε παίχτη που θα πραγματοποιήσει σήμερα μια νέα κατάθεσή στον λογαριασμό του.

Η προσφορά, όμως, ισχύει μόνο για μία κατάθεση ανά παίχτη και μόνο για όσες καταθέσεις πραγματοποιηθούν σήμερα, 27 Μαρτίου, και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μία κατάθεση (έως τις 23:59) και να τζιράρουν την αξία της μία φορά, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Έπειτα, θα πρέπει να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας την ώρα και το ποσό της κατάθεσής τους.

Με αυτόν τον τρόπο, το πριμ θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους. Η αξία του θα εξαρτάται από το ύψος της κατάθεσης, αφού θα ισούται με το 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το συγκεκριμένο πριμ, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Goalbet.

Τέλος, το πριμ θα μπορέσει να απελευθερωθεί και για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι οι παίχτες θα καλύψουν τις απαραίτητες απαιτήσεις τζιραρίσματος. Αυτές απαιτούν να τζιραριστεί η αξία του πριμ επί τρεις φορές, σε παρολί στοιχήματα τουλάχιστον τριών σημείων, που αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.25 και άνω.

Χάρη στην σημερινή προσφορά της Goalbet, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους χωρίς ρίσκο, απλά πραγματοποιώντας μια νέα κατάθεση χρημάτων.

Το πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού μπορούν να το εισπράξουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet που το προσφέρει ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία