Βet10: Νέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος περιέχει άφθονες ευκαιρίες για τους παίχτες του στοιχήματος, καθώς οι περισσότερες από τις σημαντικότερες διοργανώσεις κάθε αθλήματος στον κόσμο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες αγώνες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (όπως η αγγλική Premier League και η ισπανική Primera Division), ενώ ολοκληρώνεται σύντομα και η φάση των ομίλων του Champions League και του Europa League. Παράλληλα, οι λάτρεις του μπάσκετ θα βρουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στη EuroLeague και στο NBA, ενώ άφθονες ευκαιρίες υπάρχουν και στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, τις ιπποδρομίες και άλλα αθλήματα.

 

Οι ευκαιρίες που εμφανίζονται είναι αρκετές και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος 10Bet έχουν, μάλιστα, την ευκαιρία να τις εκμεταλλευτούν και χωρίς ρίσκο, χάρη στο μπόνους επαναφόρτισης που υπόσχονται οι υπεύθυνοι, κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ένα bonus ύψους 50%, το οποίο μπορεί να αγγίξει έως και τα 50 ευρώ.

 

Το μπόνους δικαιούται κάθε παίχτης που θα προχωρήσει στην επόμενη κατάθεση στον λογαριασμό του, μεταφέροντας τουλάχιστον 10 ευρώ, έως και στις 31 Δεκεμβρίου. Για να το δει να μεταφέρεται στον λογαριασμό του, θα πρέπει να συμπληρώσει τον ειδικό κωδικό GIFT50 στο κατάλληλο πεδίο και έπειτα να τζιράρει την αξία του bonus επί μία φορά, τοποθετώντας παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, με απόδοση 1.60 και άνω ανά σημείο.

 

Μόλις ολοκληρώσει τη διαδικασία τζιραρίσματος, τα χρήματα του bonus θα απελευθερωθούν και θα είναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα είναι σε θέση να τα χρησιμοποιήσουν, ώστε να στοιχηματίσουν στα γεγονότα της επιλογής τους χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και ότι θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη. Για να μπορούν να μεταφέρουν το bonus από τον λογαριασμό τους, άλλωστε, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία της κατάθεσης και του μπόνους επί οχτώ φορές, σχηματίζοντας και πάλι παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, σε αποδόσεις 1.60 και άνω.

Η 10Bet ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων χάρη στις υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στα στοιχήματά της αλλά και στην ποικιλία σε τύπους στοιχημάτων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 10bet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 10bet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία