Ανταμείβει τις σημερινές καταθέσεις χρημάτων η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet απέκτησαν έναν ακόμη λόγο, προκειμένου να προχωρήσουν σήμερα σε κατάθεση χρημάτων στους λογαριασμούς τους. Εκτός από την πλούσια αγωνιστική δράση, η οποία προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού (για παράδειγμα η 0% γκανιότα στον αγώνα Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ), οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν και μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να τους ανταμείψει για την επόμενη κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν.

Συγκεκριμένα, η Goalbet θα ανταμείψει όσα μέλη της συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της, ακολουθήσουν κατά γράμμα τις απαραίτητες διαδικασίες και τροφοδοτήσουν με χρήματα τον λογαριασμό τους. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, θα πρέπει να βιαστούν, αφού έχουν περιθώριο έως το τέλος της ημέρας.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσουν οι παίχτες το πριμ επαναφόρτισης λογαριασμούς είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό και να επιλέξουν την ανταμοιβή για το στοίχημα. Για να εμφανιστεί το πριμ, θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet, με το ποσό και την ώρα της κατάθεσης. Έπειτα θα πρέπει να τζιράρουν μία φορά την αξία του πριμ, έως το τέλος της ημέρας.

Μόλις ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες, το πριμ θα εμφανιστεί στον λογαριασμό τους και θα είναι έτοιμο για χρήση.

 

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν τα μέλη της Goalbet

Το πριμ που θα μοιράσει η Goalbet σε όσους καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχει ύψος ίσο με το 20% του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων και αρχικά θα είναι διαθέσιμα μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι, όμως, καλύψουν τις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορέσουν ακόμα και να προχωρήσουν σε ανάληψη του πριμ.

Να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που αυτομάτως σημαίνει πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας της αλλά και να επωφεληθούν τις προσφορές της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία