Επιπλέον περικοπές για τη bwin.party

H στοιχημαιτκή εταιρία bwin.party ανακοίνωσε πως ετοιμάζει κι άλλες περικοπές, προκειμένου να μειώσει τα λειτουργικά της κόστη, τα οποία της στοίχισαν τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Στόχος των υπευθύνων είναι η μείωση του κόστους κατά 30 εκατομμύρια ευρώ έως το τέλος του 2014 και επιπλέον 15 εκατομμυρίων μέσα στο 2015.

 

Παράλληλα, η εταιρεία σχεδιάζει μια νέα στρατηγική, η οποία θα κάνει αποτελεσματικότερη τη δράση της και θα επανορθώσει για τις περικοπές σε σημαντικούς τομείς. Η νέα στρατηγική, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης και αποχώρηση από περισσότερες ασταθείς αγορές.

Η Bwin είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν στα μέλη της καζίνο,πόκερ,mini games και πολλά άλλα παιχνίδια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.