Μειώθηκαν τα έσοδα της Flutter Entertainment για το τρίτο τρίμηνο του 2018

Η Flutter Entertainment, η ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power BetFair, ανακοίνωσε πως τα έσοδά της κατά το τρίτο τρίμηνο του 2019 δεν ήταν τα αναμενόμενα και πως παρουσίασαν μια μικρή πτώση. Ειδικά στον τομέα του στοιχήματος, η πτώση στα έσοδα ήταν εμφανής, αφού το φετινό τρίτο τρίμηνο είχε να ανταγωνιστεί το περσινό, κατά το οποίο διεξαγόταν το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σύμφωνα με του υπεύθυνους της στοιχηματικής εταιρείας, πάντως, η μικρή μείωση των εσόδων δεν ανησυχεί κανέναν, αφού ήταν μάλλον αναμενόμενη. Παράλληλα, δεν πρόκειται να επηρεάσει τα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Flutter για το τρίτο τρίμηνο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2019, τα έσοδα της εταιρείας μειώθηκαν κατά 1%, σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του 2018. Παρόλο που τα συνολικά έσοδα της εταιρείας σημείωσαν αύξηση, αγγίζοντας τα 287 εκατομμύρια, τα έσοδα του στοιχήματος παρουσίασαν μείωση κατά 6% και δεν ξεπέρασαν τα 190 εκατομμύρια ευρώ. Η μείωση αυτή, βέβαια, ήταν αναμενόμενη, αφού σε αντίθεση με πέρσι, φέτος δεν υπήρξε κάποια κορυφαία διοργάνωση, ανάλογη του Μουντιάλ της Ρωσίας. Αν, μάλιστα, ληφθεί υπόψη η τεράστια διαφορά δυναμικής ανάμεσα στο τρίτο τρίμηνο του 2018 και του 2019, τότε ο τομέας στοιχήματος παρουσίασε αύξηση της τάξης του 5%.

Σημαντικό ρόλο στη μείωση των εσόδων της Flutter Entertainment έπαιξε και μια σειρά περιορισμών που επέβαλλαν οι υπεύθυνοι στους πελάτες τους, με σκοπό την αποτελεσματικότερη προστασία τους κατά του εθισμού στον τζόγο. Τέτοιου είδους μέτρα (όπως ανώτατα όρια στοιχηματισμού) επηρέασαν κυρίως τους VIP λογαριασμούς και μείωσαν τα έσοδα κατά 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

 

Επιτυχημένη πορεία σε Αυστραλία και ΗΠΑ

Εκτός της Ευρώπης, τέλος, η Flutter Entertainment δραστηριοποιείται νόμιμα και σε Αυστραλία και ΗΠΑ, όπου τα οικονομικά αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Στην Αυστραλία, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 19% σε σχέση με πέρσι, φτάνοντας τα 138 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στις ΗΠΑ (που ευθύνονται για τα μεγαλύτερα έξοδα της Flutter) αυξήθηκαν κατά 67-91%!

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της Flutter Entertainment του πρώτου εξαμήνου του 2019.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.