Νέο ρεκόρ στοιχηματισμού στην Πολιτεία του New Jersey

Η αγορά στοιχήματος της Πολιτείας του New Jersey ξεπέρασε ένα ακόμη ρεκόρ, αφού ο Σεπτέμβριος ήταν ο πιο επιτυχημένος μήνας, από τη στιγμή που νομιμοποιήθηκε το στοίχημα στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρμοδίων, ο στοιχηματικός τζίρος κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του Αυγούστου – του πιο επιτυχημένου μήνα μέχρι σήμερα στο New Jersey.

Την τεράστια αυτή επιτυχία το New Jersey τη χρωστά και στο lockdown που προκάλεσε η πανδημία. Εξαιτίας της διακοπής των βασικότερων διοργανώσεων, πολλές από αυτές ολοκληρώθηκαν μέσα στον Αύγουστο, με αποτέλεσμα η αγωνιστική δράση να είναι πολύ μεγαλύτερη από άλλες χρονιές. Τον Σεπτέμβριο, όμως, επέστρεψαν με νέα σεζόν και άλλες διοργανώσεις, με αποτέλεσμα οι στοιχηματικές ευκαιρίες να είναι περισσότερες και η αύξηση του τζίρου μεγαλύτερη.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα του New Jersey

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση των υπευθύνων, ο στοιχηματικός τζίρος του New Jersey κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου άγγιξε τα 748,6 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για αύξηση 12,1%, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, αλλά και για αύξηση 68%, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2019! Χάρη σε αυτή την αύξηση, ο Σεπτέμβριος του 2020 διατηρεί πλέον το ρεκόρ του μεγαλύτερου τζίρου στην αγορά του New Jersey, ρεκόρ που μέχρι πρόσφατα διατηρούσε ο Αύγουστος του 2020.

 

Οι λόγοι για την τεράστια αύξηση

Ο βασικότερος λόγος για την τεράστια αύξηση που έχει σημειωθεί στην αγορά του New Jersey είναι το φετινό ανορθόδοξο πρόγραμμα των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων στις ΗΠΑ. Εξαιτίας του lockdown, διοργανώσεις που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι συνέχισαν να διεξάγονται, με αποτέλεσμα να σημειωθεί για πρώτη φορά το εξής φαινόμενο: να διεξάγονται ταυτόχρονα μέσα στον Αύγουστο τρεις από τις τέσσερις σημαντικότερες διοργανώσεις των ΗΠΑ (NHL, MLB και NBA). Εξαιτίας αυτού του φαινομένου, ο τζίρος του Αυγούστου ήταν ο μεγαλύτερος έως τώρα στην αγορά του New Jersey.

Τον Σεπτέμβριο, όμως, η εικόνα βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο, αφού προστέθηκε και το NFL, η τέταρτη από τις σημαντικότερες διοργανώσεις των ΗΠΑ. Για πρώτη φορά, λοιπόν, όλες οι σημαντικές διοργανώσεις ήταν διαθέσιμες για στοιχηματισμό, με αποτέλεσμα ο τζίρος να αυξηθεί σε εντυπωσιακό βαθμό στην αγορά στοιχήματος της Πολιτείας. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.