Συνεργασία με την IBIA εξασφάλισε η σουηδική BOS

Το εμπορικό όργανο των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων της Σουηδίας, η BOS, εξασφάλισε μια νέα και πολύτιμη συνεργασία με την IBIA (International Betting Integrity Association), προκειμένου οι δύο τους να εργαστούν από κοινού για την προστασία της σουηδικής αγοράς από το παράνομο στοίχημα. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, μέσω του οποίου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να καταπολεμήσουν, όχι μόνο όσες επιχειρήσεις προσφέρουν παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Σουηδία, αλλά και τις αποφάσεις της σουηδικής κυβέρνησης που ευνοούν την ανάπτυξη των παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Οι δύο πλευρές, άλλωστε, αναφέρθηκαν στην απόφαση της σουηδικής κυβέρνησης να επιβάλει να και επεκτείνει περιοριστικά μέτρα που, σύμφωνα με τις BOS και IBΙΑ, μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Σουηδίας.

 

Ο σκοπός της συνεργασίας των δύο πλευρών

Βασικός σκοπός της νέας συνεργασίας ανάμεσα σε BOS και IBIA είναι η διατήρηση της ακεραιότητας της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Σουηδίας. Οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε πρωτοβουλίες που θα μειώσουν τις εκροές παιχτών από τη νόμιμη στην παράνομη αγορά παιχνιδιών, ειδικά αυτή την περίοδο, που τα μέτρα της κυβέρνησης δίνουν σε πολλούς παίχτες άλλοθι για να στοιχηματίζουν μέσω παράνομων ιστοσελίδων.

Θυμίζουμε ότι τα εν λόγω μέτρα θέτουν ένα σωρό περιορισμούς στις νόμιμες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών, όπως ανώτατο εβδομαδιαίο ποσό καταθέσεων (στα 490 ευρώ), περιορισμός των προσφορών και άλλα. Τα συγκεκριμένα μέτρα ελήφθησαν με σκοπό να προστατέψουν τους παίχτες από το να παρασύρονται εν μέσω της πανδημίας και η ισχύς τους επεκτάθηκε πρόσφατα και στο 2021.

Ωστόσο, η BOS (και πλέον και η IBIA) έχει εκφράσει τις έντονες διαφωνίες της στα συγκεκριμένα μέτρα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τα μέτρα αυτά θα οδηγήσουν περισσότερους παίχτες στο παράνομο online στοίχημα, όπου δε θα έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους περιορισμούς. Και η σουηδική αγορά ήδη αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα σε αυτόν τομέα, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία, το ποσοστό των παιχτών που προτιμά παράνομες στοιχηματικές παραμένει μεγάλο, ενώ το 95% των παιχτών δεν μπορεί καν να ξεχωρίσει τις νόμιμες από τις παράνομες ιστοσελίδες!

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.