Θα καθυστερήσει το άνοιγμα της αγοράς online στοιχήματος στην Ολλανδία

Η εξάπλωση της πανδημίας και τα lockdown που την ακολούθησαν έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, με επιχειρήσεις να έχουν χάσει εκατομμύρια ευρώ σε έσοδα και κυβερνήσεις να αλλάζουν τα σχέδιά τους και τους προϋπολογισμούς τους. Μια τέτοια αλλαγή αποφάσισε και η ολλανδική κυβέρνηση, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα πως ο νέος νόμος που σκοπεύει να απελευθερώσει το online στοίχημα στη χώρα και να προσφέρει άδειες σε εταιρείες του εξωτερικού θα καθυστερήσει μερικούς μήνες.

Η ολλανδική κυβέρνηση δεν ανέφερε λεπτομέρειες, αλλά αναμένεται να υπάρξει μια καθυστέρηση μερικών μηνών. Θυμίζουμε ότι τα αρχικά σχέδια για την απελευθέρωση της αγοράς online στοιχήματος έκαναν λόγο για άνοιγμα της αγοράς μέσα στους πρώτους μήνες του 2021.

 

Η απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης για το άνοιγμα της αγοράς

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του ολλανδικού κοινοβουλίου, σχετικά με το νόμο που θα απελευθερώσει το online στοίχημα, προτάθηκε η καθυστέρηση επιβολής των νέων μέτρων. Ένας από τους βασικότερους λόγους που ανέφεραν οι αρμόδιοι είναι το γεγονός ότι οι στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο (πολλές από αυτές σκόπευαν να αιτηθούν ή έχουν ήδη αιτηθεί μια άδεια για την ολλανδική αγορά) δέχθηκαν τεράστιο οικονομικό πλήγμα, εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown. Η καθυστέρηση του νόμου, λοιπόν, θα τους δώσει επιπλέον χρόνο, προκειμένου να ανασυγκροτηθούν και να επεκταθούν στην ολλανδική αγορά.

Παράλληλα, όμως, ο νόμος που θα νομιμοποιήσει το online στοίχημα στην Ολλανδία δεν έχει ακόμη φτάσει στην τελική του μορφή. Οι διαφωνίες ανάμεσα στους αρμοδίους είναι αρκετές και μια από τις πιο πρόσφατες αφορά στη μείωση ή όχι της πενταετούς ισχύος κάθε άδειας. Η καθυστέρηση που αποφασίστηκε, λοιπόν, θα επιτρέψει στους αρμόδιους να λύσουν κάθε θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το νέο νόμο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.